HálóZsák fórumok > a Zsák

Fontok (betűtípusok)

<< < (33/74) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Nitro ---valamint az tuti, hogy a caps lock be volt nyomva az eredetiben.
--- Idézet vége ---
Bizony, az i betűn lehet észrevenni.

Nitro:
Meg kell kövesselek, a te verziód szinte jobban tetszik, mint az eredeti.  
Viszont úgy rémlik, hogy ilyen font pont létezik, valamint az tuti, hogy a caps lock be volt nyomva az eredetiben.

Wearwolfff:

--- Idézetet írta: Nitro ---Belekötésképpen azt azért megkérdezném, hogy nem az az elmélet, hogy a beírt font minél jobban hasonlítson az eredetire, hanem az, hogy a beíró majd választ magának egy olyat, ami neki tetszik? Kicsit eltúlozva ilyen alapon fordítani se kell, hanem írjuk azt a buborékba, ami nekünk tetszik, vagy azt, amit szerintünk mondana. Vagy nem jó helyen járok? Ez már nem honosító oldal?
Mellékes megjegyzés: nekem személyesen az összenyomott Astrocity nem jön be.
--- Idézet vége ---

Hát nem tudom nézd meg ezt a kettőt. Én ha akarnék sem tudnék ilyen munkát csinálni. De mindenkinek van egy stílusa, és valamilyen szinten szépérzéke. Ami persze nem mindenkinél egyforma. De én egyszerűen nem tudom figyelmen kívül hagyni a buborék vonalát. Nem is értem miért nem hasábokat rajzoltak neki. De ez is magánvélemény. Lehet, hogy neked tetszik, ez a hányaveti. Persze az enyém sem tökéletes. De akkor ott abban a pillanatban az akkori tudásommal az volt.

Egyébként meg fordítás Némó Nyomában: Szenilla eredeti neve Dora. Miért nem Dóra lett???

Zerit:

Nitro:
Meglepődtem, mert egyetértek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése