HálóZsák fórumok > a Zsák
Fontok (betűtípusok)
hegyitomi:
Sziasztok
Én egy olyan fontot keresek, ahol a betűk négyzetben vannak.
És betűtípusnak is hasonlónak kellene lennie mint a képen láthatónak. Tudtok ebben segíteni? :)
Wearwolfff:
Friss ropogós. Szokás szerint nem az eredeti, de a célnak megfelel:
http://dl.dropbox.com/u/282030/forumok/hzs/Hu_Blambot_Badaboom.rar
talgaby:
A hsz-es dolgot nem engedi, de szerintem valamikor ki fogom rakatni majd a főoldalra, valami értelmes helyen.
Az egy link nálunk nem igazán biztos, hogy jó, én egyedül csináltam vagy negyedezer fontot, és akkor a többieké még erre rájön. Meg valamikor meg kellene már csinálnom azt a pakkot is, ami a gépemen vár, mert mostanában eléggé idegesít, hogy kifogytam a comic fontokból (próbálok minden sorozathoz most már újat keresni, hogy megfelelően változatos legyen) és az értelmesebb vastagított címfontokból. De szerintem mi azt csináljuk majd, hogy pakkokban rakjuk, és olyan ötven-százasával kirakunk egy újat.
Már persze amíg van realitása. Szerintem ezer felett már eléggé átláthatatlan lenne, és ez valójában egyáltalán nem olyan marha sok, ha az ember elkezdi nagyban használni a különböző betűtípusokat.
Wearwolfff:
Tényleg, nem lehet azt megcsinálni, hogy egy hszbe gyűjteni mindig a letölthető betűket, és az mindig a legelső post legyen? Ergo az le van zárva nem lehet rá válaszolni, de mindig az első helyen áll, vagy az utolsón. Mondjuk még nem olyan hosszú ez a topic, meg keresni is lehet, csak mégis
Persze egy idő után rengeteg link összejön, de én már azt fogom csinálni, hogy minden betűmet egy pakkba teszem bele, és csak frissítem a tartalmát, így a link ugyanaz marad. Persze így le kell tölteni az egészet, de ez egy pár tömörített betűnél nem egy nagy durranás.
csati777:
--- Idézetet írta: Diamondblade - 2010. Május 31., 09:08:00 ---ma elszúrtam egy csomó időt azzal, hogy átnéztem ezt a topikot és minden 404-es. Régen még éltek a linkek, de azóta nálam járt egy format C:
Most utánajártam és ímhol összesedve a hzs pekkek, csak hogy ezzel megkíméljem a jövendőket a topikátkutatástól:
http://www.mediafire.com/?sharekey=bc8d3e7652b27dd9c2b435915e8821d747e5653b403424374da018f8c462ba45
--- Idézet vége ---
Jé, ez az én fiókom! Hajdanában kényelmi okokból feltöltöttem őket egy helyre, hogy format esetén könnyen visszaállíthassam. Örülök, hogy másnak is hasznára vált.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése