HálóZsák fórumok > a Zsák
Fontok (betűtípusok)
talgaby:
Persze a fontkészítő segédletes hsz-em úgy is ért volna valamit, ha kiteszem a linket. Pótolom:
http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2904
csati777:
--- Idézetet írta: pepea - 2010. Október 07., 23:10:55 ---Hellosztok!
Követtem video utasításon, minden ugyanaz beállítást végeztem FontLab-on, mégis nem mentette el Ő és Ű. :( Mindent lehet szerkeszteni, karakter-t formálni, ott van mentve szerkesztett Ő és Ű is, mégis nem mentette el, nem értem! :(
Üdv, Pepea
--- Idézet vége ---
Velem korábban (még Windows XP alatt) előfordult, hogy csak akkor működtek az ékezetek, ha előbb elmentettem (Save as...) .vfb formátumban, aztán Generate Font. De akkor az összes ékezettel baj volt, nem csak az Ő-vel és Ű-vel.
talgaby:
Na jó, akkor mégis kirakom a szöveges fontkészítő segédletet. Ha ezek után is valami baj van, akkor vagy nem magyar nyelvű a Windowsod és nincs benne telepítve a közép-európai kódlaptámogatás, vagy az a ritka eset fordul elő, hogy az angol PhotoShop nem hajlandó néha felfogni az operációs rendszer kódlapkiosztását, és mindig átállítja magának angolra.
Pepea:
Hellosztok!
Követtem video utasításon, minden ugyanaz beállítást végeztem FontLab-on, mégis nem mentette el Ő és Ű. :( Mindent lehet szerkeszteni, karakter-t formálni, ott van mentve szerkesztett Ő és Ű is, mégis nem mentette el, nem értem! :(
Üdv, Pepea
hegyitomi:
--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2010. Október 06., 17:26:30 ---Miért nem használsz valami midi-féle profi kottaíró programot?
--- Idézet vége ---
Használok. Finale 2006-ot.
--- Idézet ---Abban meg tudsz oldani minden ilyesforma feladatot
--- Idézet vége ---
Valóban. Csak kérdés az, hogy hogyan? Megkérdeztem fórumokban is de nem tudták megmondani. :-\
--- Idézet ---Egyébként tényleg egyszerűbb odabökni pár számot és bekeretezni.
--- Idézet vége ---
Igen csak nagy tételben időigényes. :S
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése