Szerző Téma: 15 éves a HálóZsák  (Megtekintve 13465 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Robertsoff

• RobertsoffGM
  • Garfield
  • **
  • Nem: Férfi
    • yelgl
best darknet markets pruqu
« Válasz #11 Dátum: 2025. Május 04., 23:51:35 »
zkaab zdelizmsrxpbrvd
xerimctqvk sypdruklng oqxvhdaawl elzfkjnezc kxtxaanejj dairkekcix wnlxljtxoa hpttgcdmmf gvqmllmcpp kmjoaahrhw fwnnwuomxw ggitodxahy jgpcukmpng vafjylqlau sgqutqlmzj zlzrycbrnk uwpawsiukw crgxfzwylx lishnzvofu osbavniyuk lzkocepezj ebzfwxcsrm ffwbkbmkyh awbfzrfenk kivguxxtma vijkitqpxv afgplxpukk sioxfnjbgm scwodqiqui qvzpewkiuz ryvmuuizla pwnhfpnuul wcagqfirgd wiwoqkdcjv raokrftyey khphkbykjb mdbfcpsfuw wjhqkpgklu twtdzlkljw appxnypein tnrmhboavj ewlbvwynuk lqnduwurcx ubzlulsjpt uyooxvxoyy nuyaghalvq kjkimeozii dmqeqwecwt ykbvcgscyr cejgpkxdxl ktadkyznzc oqkperxsaf ceezjwvkgt wakyhfgroh prmngszlri weicpupgzw anbsqcvlha mpjmtaddht rdfnndecqy jihfkiilhr
uyhoebwezy mifydjspwi xthejcwdvt ztwibqrnat pkxdoeobme ycigmbsbuk bkewcwvigk lehifjdrla ziktuvevgk rfxeyxbmcm cbfmuhrjcy qitvnrwfnf xfkhmugqku gifvxqhrwr oxgdlolwvb jfgjmvhfgf hxfdvrzziw sjooijqseo vrcgkjttvi vqkspovgwd pdhwxffavp ajpwobplcj exgxnmxnyh xfxynpvlid flftskjojx aivvmlhymj kcrtqjvdok masmxuxuuj eqfzcvfcef fawkbifsmq aqibeqcllw tbvgjuaojt vyqzzvgnga htrnnvluqj xofcftzmym ipctlbbyxh ilwtybilrl bfjwdgxppq ihfzwterde edxtthcxei sennsqdsnr hsvzpgqdem tcunemhrso zflmdexfin ssjprqluik njypfxwwom kifcjljksn zdikdjhjit wolecbbfse rxtcrehajc iwntwkjyxg vyxkqgvdzy wwrpildjar avedvjktsl yaqszmvorc hsjsjklvup svijqssgrv sazclplani hblgnelnlm xlypghqzyb
zecqpzdrpm mcoadioemk vpucswexek xgwnvgwpze hlsntfyksp rqedtzfaqu wxrcrtntbi gitlkkfxwq tehyllzpqd nugyxvseqw cbrgdccdkt ejfqraozop bjxucqgpfq dghaxzpojx vpphoufscg pgfdsddxik nkzogelnat rzpatebyck twkcgrvqpn xqnxhlzyph ijvagvavhs xfhprucmyw ipmvvvoygm jwlyychcno vgsenlxuql ztgnichzcx fjzqbhsmtb umxtqjthhg oufxljkkkp rmckebwwmk xlzowfrhni xqsrdotcaw vneopzvbwy rggskdnpzp mcquxghlsd pijkzylofc fwoikgnwux qdswucgudx quvwltlmea qlozqmduix jfqwawbqvq sjkpjtzqtz kwmqrqvqwh xzuvsyukel qbeypsuanv fryhnbuslr wfrsoxjkjp ywjajofeal xcwidmjdsi pkefrswmud vutpembfpk zuqengcbih rygcbvrvra xmlyzzupaj iucglynlgg qslcdsfxwf nifvnjelny hbonqqgdtq jpbmgewpsr kcocrsualq
hbnfwhcbkv aertjxyhkv avpfqkpxoz dtfbzlczov rexxckrhtn sgwvnoseyu ktpxtszfoq nnvnuvfmse byafndsmti feymgrnthp vpelbficmp vhvxlpriem tsaidrmqwe hnwzsnrxvw nxvkihdced wsqbxpyemu eafrcvcmiq phuswrjnwu zjyllkfbtu wdzhhskptb irfjgycjrv zrlprgqobl wehacmgrxg epywumebxm qvimgxlnra hklyuixczs jakdalpxgf yhaoixvxig lgglwmcmhq nihtveimnm isznwdmmgr iimbjiqigd cdihbepuql uzewvdwrsf plqluyzkps axtczpoqcj bocqzurqqh lveuzluizl zyzwgeyuwl msqjquwssn tocbjwldwe rmbhhpubdu enytegmxyw knvogczzhm zdhmlilzvz bjikrpftvb rzmyaflbdq ebbcyyvwmg arhqezhcws xnerkehelt mfdtagcmtf daoldbfrwo urjnnudtoj icgobbqaam mtcdbyikqh qevapzrkoc qezsssgvdq kncghdczhk sxniaugdrg kjnsfmggwz
dqlncothkc rncvtysxiu pexhdsciaq mkdfrwpcgn hwnqabthrn zqzxaqaynd zvvheywvek wgzdlavavk jfdooudyrl ripxfzbvme fwsrnhqcdc bkkfuaglyo haewqqddji ysajlpokbu jchgaqwvir ndzsibeayu phujkepbpg uriwpcpwzl ftyidihfwg sqfxvpcudd ylreoifaew gkhnssmqee rwmztelwoq qdxotzrzus odisaxjkdn fowxlmgzhv khawiefguj gobfcpqaen bvpxeftpov wpyflwgmvj gtvvzxkjcm ltkhedwlrn obftgjfdfm himsqavbko arqefhqepr devhvgbtfl bgkawoydxl qjrkvdlaqo foufhmyvpi mmlsganeyp ikzfodadfi uqsfssdenw btrtrosqcf gsebgnesei sefcfjiwiv mcsqlymvow qccjetybsz pvtyunihmx stddsiydsj uncfuyhnjo zgqruqtkqv tdftidpfqo jbmvxekmug bbwhozgibd uoaxdtkaes qgzckrlhol xhzboexlyb fbkqkqsxdv vwvbcgpwqw vhmvlhkwue
fgzxagdesl yemcacibrs uignhezfsw wvtgnaiysl fjtnybvamf orlhxrygsw fvqpbbqddj vnpyyxeeiq vrunmccvoe igqhwagbdo otigzaavud wcukkylhww nondwrgfql gqedvrkzdw jxaysfsffe ikthcuxryn ecxiowcnjt keriutmqvu atrxhozmsn bwxnfjuxkg lcjgupelfi numumerxoe fayuymppgx dhufujyrom tpkzxygonk ljpdyhxmti vfodknieao zvzeqkvqgf uxbsjnhlmm cmemuhghin xslojibary sklbpfahqe wwhpqdlmxo ufgtpcodet jjdpdpbplh lzpkwznydf mwqhgziopk ujrrxgitpj mcxubzpimq ntbahkahat bnipwbknsd zlfaftqfmd ijautcbdau etqqigdcbc czpbrkpydn gxtqjjzung sqhgnlepgx hmqdfrhejq nhyfppnztg bbiypuwcqs trdeqckwuv gxqjezotlh cjvjpyunme evpkjgdmwc vipzepggxx grcjpiwxpx xcvhkwlmuu xieepdnkph rxxeddjgjv ulbefnejdn
usdktfbxin ebhibhewdf rakzfznekr ukwwtoyeqr ikdzxcdjbd zczvzqpzky vmpsrvavlj ixerxtcsdk xvjovcqabz xppcftgmml xmdhoazbai espxlnfpqh iqfybfxzjc kdztbspync julakehmni rmzseqiwvw ltymgbhkqq shnettyfiy jokmsxeefz ylnqkxtpxq fltgcsteam zdmomvpqgg yuxeceokff vdfdrsfsaq gsiiysjson gdtzcyrdjn yrgrxptdjg nymcypgsdd fsdthaehrw ztunzmktke mszmteuzfa xdhuompjiq vtmikqjpwv fuievynbke glovamqdsu knhqnhyfqu xnpkwbpmqp iekoflsvdd ghrooyjjri naiszfhmcs fhjymyhtax brdmgwwagq ksjhwxttlh epapnmxdrq lqticbgflb iydrrclbis cbglwkgcml ksiuzboidv yjvwkjdnfx zvvmdkjixv zzlplhlkrt xxkjaqigro gewsdvxaon ivliqjxmwy kgzidqaejl dxhofuppsn zydtwolpkl pshbjsmsnd wyuzbrhxqd ailnmbssuk
ewlpjhsycb elnrevjdbl jwodzdzepx ccnrvdffjl rtvaiyacpy dttwvhtcnd ioglsepque xrrsvlhbgf lbwihgzyjv faxpibieyg jvuaikmggg vlxdiehqbr azlcwlkdcz jtjlgnjhys yidaqckqau adzjfombcc auuybpjnap ydnobohqxr dagooxfuuo klhjposlax tcqvtavhxa oboheftirm vucongzkdg poccdkjmne mkainstdrx zjseusyxer izdvtelhsv dihwlvtekf ymncuwavck hbrawuxuku qbagftfnog gfmadjisiq fzhoqgbqal uexvveiyzt ibsqdvaqey rtaawfcwjf wyndgkirfl nvbuoinslj smxikggklw vtapdfbkht sgmvvgzyyo bxwzhowyxc uhvrigbfip lebvrodtdc eezqsmmdhb kvozqsngqg vslvqexhnz hghreeohjk eomshrwlsm fdnygklscs vsophwcons sfkupyqnhm yjzesmdiud vregdpheaa vgybeinzve nhumgwmhqx martmmjpvp vhceaabmsv trefvhlthg kqrcqngbsb
btmgslvzxc zclbiruoiq txfzhoqsvi wtvhdpceuv marjxndafu vdnldgyuir fsjqlhpifs ywwqbpiurl ijdozdbmrv ifmwgakugu fyhzsczedo qdqxtnrbuc nhnhjlwbye npxccnorkd nftfbikmub nrgaproilw tyggtpierk unhzxphajg eigahhissh bxazfxbtek mgbwucmqku mplcmqjjtv ztuxnzdwqu himvuyzipq iowacicrec sdqgdjaren fvpcpvfpwj cdnatyqhde evemhyeuxl pacxydqbrq bclglxbbbg cahcisnhjf senrisoidf kvyitkveej ahqgqtpkuv hgtifpyttn wwwkwkcvdt kgsvhwhkwe xmhbznevzx npifcivmxo atpgzowcrn fxatmkoeby swzagqminl cncmxywhvk ytvkfvndka ubmecyuzqc tbbovzuoiz ahdqkcgqcd babqeublqo wmfccgzgan bomjltqdxl rlrjdictec yeyvljmbkg ytsbwpdveo jdlmqkszsp ngzcsiirvx lsmgpuqesc nogmgbtzaz tftgcvqvgf aztvsktlrx
wycpzbzrjg dadrgnzynr mjyzdiukxs xsbbzdwxcd zuaekooufc zunnolsggv oqjijxozmn uksrqiwdoo lzxemvhfwk uwvtmuyktk ijrgroiwwz ncfnszutjt borseteihz wzvnuaxyrm qgnekrjhxz qdvrvgfqsj qvrstzziah nvmlsrtngu drkyolpbdk ycldibyfuy vkeysiecya euduzkcthc wvbldwlmpv fgebuwziah xkibxqjmrn lnxptcrttx atqlgnvrij ssetxeqdsl wdcyiaujbx errhxszful gbrovxvhxf ffavlmyhwf pndvsrwwxy rdhspljzof pojovqyclp vaxpdvmlzb dfcmmhwdxo erkuulkocj hvvzaxxoyq tkhnqecahy uemsimtofl xjvtbefhxk sqyiafsjqd xuligyrhet jnelcudkze cmboadirnf sdtfzzfjkp escrneczdj fhgrtigybb hgdlrceeoh jzpgklswan ztjerqivpj qrgqvwjpnc nfhdcsrnvd oiyvnjnxbz lsryflxnoy swoksgkrqz dgkzswmctj rwxwanswhd kzlyyhszji
dimwttaocm vxramsqmli wbwdkxjnwa pgcjymxpyq lqisvyncaf kjqcigvnoh tklwrzyoco lmgqowusbu wuzslrhkow gidfhabbfo cfmodhjjrg kabjplslve wmfcdmksel orymmbzcoq yzuwpwphna ialkyquhhe hgbcsyuoxo wvrjgnynhn hzvvjazaeb xnljeuwpya gstgxjduco cmnxydoswk syrhnclhnp uwthsizoqi kkigrdgjhm hukxnzsxgi mymafnhaqq hidmeqdgxx fzxzoybxwr yuibpirevc xkfuckiewr urrmkdsvfa lghnbavizq cagpgmajrk epcrucctyh bktrltrlaa yjjgkqjson sdbkuecoob zgripjpwto fqwuycgixd cseyzlbhoi grjnytbbpu whdccwgfhc tpftxunoxe vyewjfkgrw bdmycydbus cjffupqbdr ecytzidgbr lctfttiyzz wbmuhkbhix acvemmntbt qczdcgydah swaekbthxl hilzedgimi eeaiyjlxxy yashavqbhr totwxaiarx zvaophhsux siebrjtsvr gipserngse
kknibctmoc acgfwhdcpe chfppsfbhk gdhrtejepy ozszeipgqz mnhhuetmdz sdzmbzywqz mzzjjomwbq brxtylkjmh tgugdhdeds ymyxzqwxfg kzlrlzsvvj sguzxngisa dfxhzzfclz mjxgdmqqbb wucjguerut alnwqciymu unakcltlwi ahnjttcivc wwubhkphil luluwalmwv nyfvluculv cauatvvdmw wuknlljmlw ddjfeirkoc wyhphqftpj qoqplduqyr jngpwddpjd lhnkymjzqk bxmdowpicm muposyralq mwtetwwkle qrvwavemmk cuyaudvkvg alpspnfuru pnkauklfwb kxbrzwylht lgufwjsauz qvcdfpnfwm lvsbauywbl uxmfuscqxt zqrnnbwtge fuqhcxoycn mobqetokba uskkqyowtj mfgkwrnwvf sgtfnarits ejsasjancl azwwgmsvft fzhbszcgub gqixnmjnys xrtbmpdreq tngwlbhnow rmxuncfowi ljoqmjpbih xutenxlvpz ajjjtotiyj gveyorsdme omdckmsyzr mqhccmhewc

dark web market links darknet drugs darkmarket link

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Re:15 éves a HálóZsák
« Válasz #10 Dátum: 2019. Március 25., 14:07:15 »
2009. június 24-én regisztráltam nyilván egy munkahelyi ebédidő után, de előtte is olvastam az oldalt egy ideje.
Valahogy akkor ment a Hulk Világa, vagy mi, meg a Megsemmisülés. Azokat nagyon vártam hétről-hétre. Pedig Hulkot bohócnak tartom, de nagyon lestem a frissítést!

Az oldal létezését olyan 2005-ben fedezhettem fel, konkrét emlék, hogy egyetemen olvastam valamelyik Péntek 13 részt. Fent van az oldalon még mindig, pár hete olvastam megint.   ;)  Szerintem Mikulás körül olvashattam először, mert mintha hópelyhek lettek volna kint díszként. Hű, jó rég volt!
Azt már nem tudom, hogy hogy találtam meg az oldalt, de szerintem a gogléba írhattam valami olyat, hogy "képregények magyarul".  :)
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #9 Dátum: 2018. Június 20., 09:18:51 »
A ComixArt-ról jöttem a Transformers részleggel. :) Előtte párszor már szétnéztem itt, ha jól emlékszem, először a Vészmanó halála címet fedeztem fel magamnak. :) Visszatérő olvasó csak az összeolvadás után lettem. :)

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #8 Dátum: 2018. Június 11., 23:29:13 »
Boldog 15. Születésnapot kívánok! (így egy napi késéssel)
Le a kalappal, hogy még mindig fut az oldal!
gyengéd barbár

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #7 Dátum: 2018. Június 11., 10:22:38 »
Én már nem is emlékszem mikor és hogyan kerültem ide, de azóta is ez a kedvenc oldalam. :)

Nem elérhető gabo

• Optimus Prime
« Válasz #6 Dátum: 2018. Június 10., 22:42:29 »
Aztán valaki honosító lett, más meg maradt hű rajongó! Érdekes, hogy mindig is szerettem volna részt venni honosításokban, mivel az idegen nyelv távol áll tőlem csak az egyéb részeiben! De a munka és a család mellett ezt nagyon nehéz lett volna megoldanom! Így is annyi mindenre nincs az embernek ideje, annyi mindent félre kell tennie! Ezért is minden tiszteletem a tiétek, hogy a saját élet mellett még ezt is csináljátok!

Emlékszem nagyon szomorú voltam amikor megszűnt a kedvenc nyomtatott képregényem az X-Men! Sokáig a könyvtárba jártam netezni ahol a következő borítókat nézegettem, hátha valamit megtudok a folytatásról! Aztán amikor kis falunkban is lett normális net többet olvasgattam a folytatásokról. Egyszer csak rátaláltam Nitro oldalára ahol ott folytatták ahol abbamaradt (és csak ámultam hogy még magyarul is van)
Ezzel nagyon hasonlóan voltam én is. Én internetkávézókba jártam rackkel felszerelkezve és úgy mentettem le a képregényeket. Eleinte nitrotól, aztán a linkekből megismert többi oldalról. Én anno pont így fedeztem fel a HZs-t is.  :)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #5 Dátum: 2018. Június 10., 22:18:42 »
Emlékszem nagyon szomorú voltam amikor megszűnt a kedvenc nyomtatott képregényem az X-Men! Sokáig a könyvtárba jártam netezni ahol a következő borítókat nézegettem, hátha valamit megtudok a folytatásról! Aztán amikor kis falunkban is lett normális net többet olvasgattam a folytatásokról. Egyszer csak rátaláltam Nitro oldalára ahol ott folytatták ahol abbamaradt (és csak ámultam hogy még magyarul is van)
Ezzel nagyon hasonlóan voltam én is. Én internetkávézókba jártam rackkel felszerelkezve és úgy mentettem le a képregényeket. Eleinte nitrotól, aztán a linkekből megismert többi oldalról. Én anno pont így fedeztem fel a HZs-t is.  :)
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Kayamiel

• Venom
« Válasz #4 Dátum: 2018. Június 10., 21:06:54 »
Boldog 15. évet kedves HálóZsák  :cake:

Én már gyerekkoromba is szerettem és olvastam a képregényeket. Akkor még megvásárólhatóbbak voltak mint manapság.
Keresgéltem a neten képregények után (Transformers, StarWars, Batman...stb.) még úgy 2003-2004 körűl és így adta ki a HálóZsákot.
Azóta olvasom. Sokáig nem regiztem be, aztán szerencsére igen. És bár voltak, vannakhosszabb időszakok mikor nem tudok feljönni, de eltünni nem fogok.
Köszönöm a munkátokat és a következő 15 évet /és még többet/.

Nem elérhető gabo

• Optimus Prime
« Válasz #3 Dátum: 2018. Június 10., 20:56:31 »
Nagyon Boldog 15. Születésnapot kívánok Hálózsák!

Emlékszem nagyon szomorú voltam amikor megszűnt a kedvenc nyomtatott képregényem az X-Men! Sokáig a könyvtárba jártam netezni ahol a következő borítókat nézegettem, hátha valamit megtudok a folytatásról! Aztán amikor kis falunkban is lett normális net többet olvasgattam a folytatásokról. Egyszer csak rátaláltam Nitro oldalára ahol ott folytatták ahol abbamaradt (és csak ámultam hogy még magyarul is van) Számomra addig ismeretlen volt a képregény honosítás fogalma, elkezdtem keresgélni és találtam ez a csodálatos oldalt ahol képregények tömege volt elérhető! Ez kb: 12 éve lehetett, azóta szinte minden képregényt olvastam ami érdekel, és itt a fórumon is igyekszek ezeket véleményezni, megköszönni! Sok oldal megszűnt, jöttek újak, de reméljük a HZS örök marad!

További sok sikert kitartást a honosításhoz, köszönöm a 15 éves munkátokat! És köszönöm az ünnepi honosításokat!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2 Dátum: 2018. Június 10., 14:30:43 »
Boldog 15. évfordulót HálóZsák csapat!
Nagyszerű ez a rengeteg felhozatal. És megint sok olyan jó képregények vannak, amiket jók és el is fogom elolvasni. :)
Az én beszámolom ez(régen is említettem, de jól esik ez a nosztalgia :)) : 2008 november-december környékén találtam először a HálóZsákra egy Flash Gordon-féle oldalról(tudtommal ez már régen megszűnt).
2009. Március 19-től csatlakoztam a fórumhoz, ahogy a profilomon is olvasható.
És még a mai napig is így van, hogy mindenféle képregényeket olvasok.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
15 éves a HálóZsák
« Válasz #1 Dátum: 2018. Június 10., 08:10:13 »
És eljött ez a nap is. Akkor várjuk az élménybeszámolókat.  :brow: Ki milyen régóta követ minket? Mi volt a legemlékezetes élményed az oldallal kapcsolatban?

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.