HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
keildavid:
Ezer köszönet Dr Samson, Talgaby, Sepi, Zerit és BuB a DC különszám 2008-ért! Nagyon jó ez az ünnepi kiadvány. minden tetszett a történetben. Pl. Borzas Ember, amikor a Liga tagokkal ünnepelték a karácsonyt. Éjszárny, amikor Tim Drake-nek adta az ajándék csomagot. És benne lévő csomagban van egy Robin jelmez és egy levélben, amiben az áll:"Ne hogy összepiszkold. A te 'nagy testvéred'."Ez olyan hangulatot idézet elő, hogy Éjszárny és Robin mintha testvérként tisztelik egymást. Végül is igen, így van. Mint ahogy Bruce Wayne-t "apaként"tisztelik.
Bár a jelenlegi különböző történetek olyannak néznek ki, hogy a Végtelen Válság után játszódik. De szerencsére ezek nem spoileresek.
Boldog Új évet kívánok nektek! És jó pihenést!
Genzo:
--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---Kiemelném még azt a sztorit ami rímbe volt szedve. Nos, nem lehetett semmi azt leforditani úgy, hogy a történet megmaradjon és még rímeljenek is a sorok, szóval ezért külön elismerés.
--- Idézet vége ---
Asszem tg valami 2,5 órán keresztül fordította csak azt a sztorit...
--- Idézet vége ---
gondoltam, hogy volt vele meló de jól sikerült.
dr samson:
A többiek nevében is köszönjük...
--- Idézet ---csak ebben az évben 500 képregényt hoztatok össze(nem számoltam de szerintem van annyi vagy keményen súrólja az 500-at).
--- Idézet vége ---
Hát, mondjuk szerintem nem volt meg az 500, de ki tudja, én azt tudom, hogy a múltkor összeszámoltam és valami hetven akárhány képregényt raktam ki idén, ha jól emlékszem talán 77 darabot...
--- Idézet ---Kiemelném még azt a sztorit ami rímbe volt szedve. Nos, nem lehetett semmi azt leforditani úgy, hogy a történet megmaradjon és még rímeljenek is a sorok, szóval ezért külön elismerés.
--- Idézet vége ---
Asszem tg valami 2,5 órán keresztül fordította csak azt a sztorit...
Genzo:
tényleg, jó pihenést nektek januárban, van egy csomó olvasnivalóm, úgyhogy megleszek valahogy. a pihenést pedig tényleg megérdemlitek.
Amondin:
Szóval ez lett az év utolsó képregénye, nekem megfelel. Nem olvastam még el de már látom hogy nem egy rövid képregény majd pár nap múlva sort kerítek az elolvasására és véleményezésére, de addig még van mit olvasnom. És akkor most januárban nem nagyon lesznek képregényeket, hát sajnálom de valóban megérdemlitek ezt a kis pihenőt csak ebben az évben 500 képregényt hoztatok össze(nem számoltam de szerintem van annyi vagy keményen súrólja az 500-at). És akkor itt szeretném megkösszönni az egész évi munkáitokat és gratulálok hogy munkahely iskola meg még jó pár dolog mellett hoztátok össze ezt az 500 képregényt. Remélem jövőre sem lesz hiány képregényekben. Addig is megpróbálom túlélni azt az egy hónapot de egy ideig lesz mit olvasnom.(És még van más oldalon is olvasnivalóm egyszer csak sikerül kiolvasnom a Végtelen Válságot.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése