HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (16/66) > >>

dr samson:
Csak egy nő. De az egy Jézus születése történet, kicsit másképp elbeszélve, szóval akár Máriának is nevezhetjük őt. ;)

gabo:
Elolvastam a DC Ünnepi különszám 2008-as részét és nagyon tetszett! A kedvencem nekem is az első történet a Vörösbe öltözött ember! Ki volt az a nő akit Aquaman megmentett?
Köszönöm mindenkinek a képregényt! Remek munka!

talgaby:
Nem, Aquaman ugyanaz. Annak a karakternek elég terjedelmes története van, ugyanis a viszonylag alacsony olvasói népszerűség ellenére rengeteg nagy nevű író személyes kedvence volt, és rengeteg érdekes dolog történt a karakterrel, csak egy szűk rajongói bázison kívül nem igazán voltak ezek előtérben. De az bizony Arthur Curry/Orin.

Amondin:

--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Január 09., 11:29:57 ---
És ez még csak nem is a legújabb felálás... :brow: Azóta is változott már a csapat, meg amúgy is lesz egy két változás még, rögtön kb 2-3 hét múlva, amikor visszatérnek a NewGenen... ;)

--- Idézet vége ---
Hát akkor tényleg egy jó pár változás lesz náluk kár érte nekem nagyon tetszett ez a cspatfeállás.
És akkor idén jön a 2009-es gondolom az is olyan lesz mint amilyen ez volt vagyis több rövidebb történet.

dr samson:

--- Idézet --- Jó kis becsapós történet volt én valaki másnak a történetére gondoltam először és aztán az utolsó oldalon lepődtem meg nagyon hogy kiről is van szó.
--- Idézet vége ---
Igen, szerintem is nagyon el lett találva ez a sztori, én is első olvasásra beleszerettem... :)

--- Idézet ---de itt valahogy máshogy nézett ki mint a JLA/Avengers-ben és mintha a másik keze is meglett volna ez ugyanaz az Aquamen volt vagy egy másik?
--- Idézet vége ---
Emlékeim szerint ez már egy másik. ;)

--- Idézet ---Hát ennek a nagyrészét nem igazán értettem, de annyit értettem belőle hogy Éjszárny átadja Robinnak a régi jelmezét és ezzel gyakorlatilag elismerte hogy ő az igazi Robin most már.
--- Idézet vége ---
Ezt nem is csodűálom annyira, itt a sztori megértéséhez kellene az Identity Crisis ismerete is, mint az már korábban mondtam. Ha azt ismernéd, sok minden világos lenne Robinnal és Boomerrel kapcsolatban. ;)

--- Idézet ---De három Kék Bogár?
--- Idézet vége ---
Igen, hárman voltak. Lásd DC karakterlapok/NewGen. ;)

--- Idézet ---Na itt néztem nagyot amikor megláttam a Titánok új felállását csak Robin és Wonder Girl maradt meg abból a csapatból amit itt megismertem. Úgytűnik lesz egy pár problémája a Titánoknak folytatásban.
--- Idézet vége ---
És ez még csak nem is a legújabb felálás... :brow: Azóta is változott már a csapat, meg amúgy is lesz egy két változás még, rögtön kb 2-3 hét múlva, amikor visszatérnek a NewGenen... ;)

--- Idézet ---Köszönöm Dr Samson Talgaby Sepi Zerit és BuB ezt a karácsonyi különszámot.
--- Idézet vége ---

szívesen! Idén év végén jön a 2009-es. ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése