HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (14/66) > >>

Balakin:
Sztem abban az Authority részben nem ő volt a rajzoló. Az egy köztes rész volt nem ami a két ügynökről szolt inkább? Ott asszem már más rajzolta, de most sajna nem otthon vagyok, nemtom megnézni, szal nem 100%.

Sepi:
Érdekes, hogy te néha milyen rajzolókat tartasz zseniálisnak.  :)

talgaby:
Igaz, a nézhetetlen vmelyik Autorityje volt, amikor meghívtak mindenféle szupercsapatot a bázisukra, és bulit tartottak. Az a füzet volt Quitely mélypontja, azok a rajzok kifejezetten rondák voltak. Azon túl az egyik legzseniálisabb képregényrajzoló.

Balakin:
Én védeném Quitely Xmen rajzai sztem jók voltak, bár nem pályája csúcsa de azért nem is nézhetetlen. A képregényt még anno olvastam msot nem volt még időm de akkor az utáljuk Grant Morrisont korszakomat éltem. Szal ha lesz időm neki esek. Mentsetek ki minden értéket képregénytárról amig még lehet  ;D

keildavid:
Ezer köszönet Talgaby a JLA Föld 2 című képregényért! :worship: :worship:
Az tényleg igaz, hogy ez nem egy szokványos történet volt. Az biztos.
A képregénytárról anno letöltöttem ezt a képregény, és igaz valóban más volt a beírás. Mert az akkor régebben készült. Itt a HálóZsákon pedig fel van újítva. Ez tényleg jól sikerült.
Frank Quitely rajzai különlegesek. Bár igaz, kicsit furcsán néznek ki a szuperhősök. Frank Quitely rajzstílusa is tetszik.
Grant Morrison írásai mindig olyan dadaista-szürrealista dolgokat írt a képregényekben. Pl. az Amerikai Bűnszindikátus(CSA) például a JLA-val ellentétesek. Mert a CSA mindig csúnyán beszélnek, és ők mind bűnözők.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése