HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (13/66) > >>

Genzo:
Köszönet talgabynak a JLA: Föld 2-ért. A forditás nagyon jól sikerült ( a megszokott módon). A régi verzióhoz nem volt szerencsém, csak ehhez, és nagyon tetszett. A rajzok is nagyon jók, főleg a hátterek. Sajnos nem vagyok valami tájékozott rajzolók terén, hogy most ki a legjobb, ki nem a legjobb. Őszintén nem is nagyon ismerek rajzolókat, Romita JR. neve egyedül azért maradt meg nekem, mert a Spidertomon dicsértem a Kick Ass-t úgy mindenestől, és a rajzokat is, aztán leszóltak, hogy Romita Jr. milyen pocsékul rajzol stb. Pedig nekem azzal sem volt bajom :P Tehát én egyelőre annyit tudok elmondani a rajzokról, hogy tetszenek vagy nem, azt nem, hogy "XY szokásos szinvonalú rajzai...", ezt nézzétek el nekem. :)
Még egyszer kösz a JLA Föld 2-t  :worship: :worship:
Nálam bevált módszer, hogy a közvetlen linkeket nézem a böngészőben egyesével. És most HD képregényen is tesztelve lett, úgy is jó, annyi, hogy 3 másodperccel többet vártam egy oldal betöltésére, mint amúgy :)
s egy UI: csak nekem jutott eszembe Owlmanről a Watchmenes Night Owl? Úgy értem a filmbeli, mert a képregényben nem igy nézett ki, de  a filmben ilyesmi volt. és még csókjelenet is volt egy hősnővel, ráadásul ugyanolyan szögből, mint a Watchmenben

Balakin:
Hátakkor nekem is defektes  :lol:  nagyon szeretem Romita Jr.-t is. Már kiskoromban is szerettem amikor még Mark Bejgli volt a menő. Nah engem pl Bagleytől ráz már ki a hideg de nagyon és sajna a JLA-t msot ő csinálja.

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Február 23., 16:20:42 ---Sepi: Nem csak én. Quitelyt jelenleg a legjobb, vagy minimum az egyik legeslegjobb képregényrajzolónak szokták mondani Amerikában. És szvsz nem véletlenül.

--- Idézet vége ---
Szerintem az egy dolog, hogy részletgazdagon tud rajzolni, meg háttereket jól csinál, de attól még szerintem nem jó rajzoló. Ugyanez elmondható Romita Jr-ről is, aki mérnökien tud hátteret, épületeket, meg ilyesmiket rajzolni, de atöbbitől kirázza az ember hátát a hideg, annyira borzalmas. És szvsz Quitely is dettó ugyanez a típus. Azt meg eddig is tudtuk, hogy az amerikaiaknak defektes az ízlésük.  ;)

Balakin:
najo hazamegyek és lecsekkolom, de amugyis az igazi Authority az nekem Warren Eliis és Bryan Hitch. Millar se rossz de ott már ingadozik a szinvonal főleg a rajzokkal amikor nem Quitely van. A vol2 őt meg elkezdtem de 2 rész után teljesen érdektelen lett.

talgaby:
Úgy emlékszem, az is Quitely volt pont, és utána jött a töltelékrész, pont azért, mert az a sztori vezette volna fel a következő történetet, de Quitely késett, és emiatt megbomlott a sorrend.
Sepi: Nem csak én. Quitelyt jelenleg a legjobb, vagy minimum az egyik legeslegjobb képregényrajzolónak szokták mondani Amerikában. És szvsz nem véletlenül.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése