Elolvastam a Dc Karácsonyi különszámot és akkor véleményezném:
1. Jó kis becsapós történet volt én valaki másnak a történetére gondoltam először és aztán az utolsó oldalon lepődtem meg nagyon hogy kiről is van szó.
2. Ez is jó volt, Aquament nem nagyon ismerem de itt valahogy máshogy nézett ki mint a JLA/Avengers-ben és mintha a másik keze is meglett volna ez ugyanaz az Aquamen volt vagy egy másik?
3. Hihetetlen fordítás. Mást nem tudok rá mondani. Nem próbáltam énekelni(katasztrófális hangom van) de olvasás közben érezhető volt hogy van ritmusa.
4. Hát igen tényleg csoda volt hogy egy napot kibírt Gotham szirénák nélkül, persze sejthető volt volt hogy nem azért mert a bűnözők komolyan veszik a karácsonyt de jó kis történet volt.
5. Hát ennek a nagyrészét nem igazán értettem, de annyit értettem belőle hogy Éjszárny átadja Robinnak a régi jelmezét és ezzel gyakorlatilag elismerte hogy ő az igazi Robin most már.
6. Ez is jó történet volt, végül megszakadt a családi hagyomány. De három Kék Bogár? Én eddig csak egyről tudtam azt is nemrég ismertem meg. Úgytűnik a DC-nél már szokás hogy egy karakterből van legalább kettő.
7. Érdekes volt bár ez annyira nem tetszett mint az előzőek de végülis ez is jó volt.
8. Na itt néztem nagyot amikor megláttam a Titánok új felállását csak Robin és Wonder Girl maradt meg abból a csapatból amit itt megismertem. Úgytűnik lesz egy pár problémája a Titánoknak folytatásban.
9. Az összes szuperhős egy helyen karácsonyozik és még egy ellenfelük is velük mégha nem is önszántából. Nekem talán ez tetszett a legjobban az összes közül. És valóban szerintem sem a legjobb ötlet Batman-t beállítani az ajtóba hogy üdvözölje a vendégeket.
10. Ez sem volt rossz csak itt is volt sok dolog amit nem értettem, így nem nagyon tudok mit mondani még róla.
Köszönöm Dr Samson Talgaby Sepi Zerit és BuB ezt a karácsonyi különszámot.