HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (12/66) > >>

benya11:
Én is elolvastam a JLA: Föld 2 című képregényt, eddig még én sem olvastam a képregénytáron. A sztori elég jó volt, bírom azokat a történeteket, amikor más univerzumok kerülnek elő. Ez esetben viszont ez még érdekesebb volt, hogy ugye minden fordított, ezt az elején is érzékeltette Morrison a lezuhant repülővel. Valamint a fordított hősöket is jól eltalálta, mindegyik különleges karakter. A Gothames-szál az, ami szerintem az egyik legjobb volt, hogy Gordon itt rosszfiú, Wayne pedig a rendőr. Frank Quitely rajzai pedig tényleg nagyon szépek. Részletgazdagok, amik főleg a duplaoldalakon mutatkoztak meg, de az egyoldalasokon is sok jó volt. A sztori vége is tetszett, jobban nem is lehetett volna befejezni.
Köszi a honosítást Talgaby!

talgaby:
Thomas Wayne, Bruce Wayne testvére.

Rebellis:
Ez a Föld 2 nagyon kellemes meglepetés volt. Nem vok oda a Dc szuperhőseiért, de Morrison mindenből ki tudja hozni a maximumot. Kár hogy ilyen ritkán találkozni a nevéve a honosítások között...
 A történet baromi jó volt, szeretem az alternatív világokat. A negatív világ Loisán kicsit leakadtam párszor :brow:, viszont a hiányos ismereteim miatt nem tudom h az Owlman a polgári életben ki volt? Ki ez a Thomas?
 Hálás köszönet még egyszer ezért a gyöngyszemért!

zoli:
üdv.és kössz. éppen kérdeztem a newgen,-en hogy az ellen földön miiért nincs jó fiú.mondták nnézzek átide a válasszért,úgy hogy kössz :) ;) logikailag én is gondolta hogy az újföld gazfickói az ellen-földön jó fiúk.de én az újföldi rosszfiuk kőzzűl, a jokert, madárijessztöt, vagy rébusszt, gondoltam az ottani jófiúknak.mert a logika szerint a d.c. fö világának legelvetemültebbjeinek,az ellen-földön a legnagyobb hössöknek kell hogy legyenek. :badteeth: :lol: de azért az ottani luthor is megteszi kősssz :worship:

talgaby:
Nem, nem volt véletlen. :) Morrisonnak szokása ilyen apróságokat rakni a képregényeibe, amik az ilyen nyíltaktól az alig észrevehető és kevesek által érthetőig terjednek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése