HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (11/66) > >>

keildavid:
A DC képregények között látom, hogy a Tini Titánok nincsenek a galériába. Pluszba még a Supergirl képregénnyel is. Mi történt? Talán valami változás  lesz az oldalon?

Lifehunter:
én is elolvastam ezt is és végre teccett is valami a dc-töl(gondolom ennek most örültök :badteeth:)

Asys:
Talgaby mesternek köszönöm a Föld 2-őt!  :worship: :worship: :worship:
Véleményem szerint ez a comics a hónap képregénye!  :bravo:
(Hú, mit fogok kapni a többi honosítótól...)    :badteeth:
A story eszméletlenül jó; az író kihozta a maximumot a történetből!  :bravo:
Nekem egyedül a rajz nem tetszett (ízlések és pofonok), a hátterek tényleg jók voltak, de a többi...  :badteeth:
(Sepi-nek adok igazat!)
Egy biztos, Quitely nem a kedvenc rajzolóm...  :-\
Durva volt így látni a ,,hősöket''; Superman-t megalomániás diktátorként, Flash-t drogosként, Wonder Woman-t pedig egy (gyakorlatilag) prostiként!  :blink:
Három jelenet tetszett nagyon:
1. Amikor Batman meglátogatta a felügyelőt!
2. Amikor Owlman (Watchmen-feeling) összeesett a sír előtt...
3. Ahogy Luthor próbált (kétségbeesve?) győzni...
Az akciók (,,eksön'') is nagyon tetszettek (egy komolyabb CSA vs. JLA bunyónak azért én is örültem volna, de most itt nem az agyatlan csihi-puhi volt a lényeg)!
A story lényege ez volt: a CSA nem pusztíthatta el a Föld-2-őt, a JLA pedig nem menthette meg a Föld-1-et!

Remek képregény, még egyszer köszönöm!  :worship:

talgaby:
Konkrét folytatása nincs. Ez egy graphic novel, vagyis egy teljesen önálló kötet. A célja az volt, hogy évtizedek után végre visszahozza a kontinuitásba az ellen-Földet, ami az első Krízis után teljesen elfelejtődött. Morrison amúgy is megszállottja a nagyon régi DC-történeteknek, ha az ember kitartóan olvas tőle DC-s dolgokat, észreveheti, hogy nagy részükben gyakorlatilag negyven-hatvan éves dolgokat épít vissza. (Ilyen Thomas is, akinek a létezéséről szerintem rajta kívül már mindenki megfeledkezett.)

Amondin:
Köszönöm Talgabynak a Föld 2-t.
Alternatív történet :ugral: vagy legalábbis részben.
Nagyon jól kitalált történet volt, csak kár hogy a Liga nem csapott össze a tükörképeikkel, érdekes lett volna főleg Batman és Owlman miatt. Először én sem tudtam ki is az a Thomas, de a történetből nagyjából összeraktam és úgytűnik tényleg Bruce testvére volt. A vége egy kicsit érdekes lett, mert szerintem nem igazán lett vége, vagy legalábbis lehetne folytatni.
Én itt néztem meg képnézegetőben (gyakorlatilag mindig így olvasom őket) nálam egy kicsit lassan jöttek be a képek, de az annak volt köszönhető hogy az internet kicsit lelassult nálam(ezért tartott ilyen sokáig elolvasni) de jó volt ilyen nagyban, igaz én jobban szretem a megszokott méretett de meg lehetett szokni egy idő után. Annyi kérdésem lenne hogy van-e ennek folytatása mert mint mondtam nekem nem tűnt igazán befejezettnek?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése