HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (2/66) > >>

talgaby:
Semmi gond, beletörődött tény, hogy az olvasók legalább 60%-a nem olvassa el (végig) a főoldali híreket. Szóval eléggé általános. Plusz jó pont, hogy nem kommentben kérdezte szaboi, hanem itt.

gabo:
A főoldali hírekben írják, hogy a 2-dik rész holnap lesz fent az oldalon! Az lesz a 2013-as év búcsúképregénye!

szaboi65:
A Macskanő Gotham védelmezője 2.részét nem tudom megnyitni, szerintem hibás. Fent lesz jól?

Farek:
Heh, jobb későn, mint soha, keildavid.  :)
És igen, tervbe vettem a folytatást, de nincs belőle normális minőségű szkenn. Szóval én nagyon szeretném, de hogy mikor valósul meg, még nem tudom.

keildavid:
Bár régen már sorra került, de végül ma sikerült és elolvastam a Superman & Batman - Generációk 4-est!
Tetszett ez a képregény. Érdekes, hogy végül kiderült minden titok, ami a történet szerint sok évben titok volt.
A történet második fele is érdekes volt. Ami ugyan egy távoli jövőben játszódik, de van visszapillantás a múlt időben.
És persze tudom, hogy még lesz ilyen sorozat. John Byrne tényleg micsoda remek történeteket írt és rajzolt.
Ezer köszönet érte Farek-nak, Troll-nak és Zaj-nak! :worship: :worship: :worship:
Jó volt elolvasni az ilyen másvilágok(és klasszikus hangulatú) képregényeket. ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése