HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (10/66) > >>

benya11:
Köszi a javítást, jó volt elolvasni ezt az ezidáig "rejtett" oldalt. :)

talgaby:
A főoldalon szerkesztettem a hírt, de szólok a fórumon is:
Snake vagy másfél éve - ha nem régebben - jelezte, hogy a Kingdom Come végén két oldal ugyanaz. Hiszitek vagy sem, de az beletelt fél évbe, mire megtaláltam, mire gondolt. És mivel feledékeny vagyok, így egész idáig el is maradt. A hiba alapvetően abból származik, hogy a teljes kötet minden oldalát háromszor kellett átnevezni (először könnyebbség végett kötetenként mentek, majd egy egységes számozás, végül az átalakítás a mostani galéria formátumába), és így csúsztunk három oldalt a végére. És az se segített, hogy az említett oldalt utólag kellett még javítani a Biblia-részlet miatt. És ez visszahatott a psd-kre is, szóval újabb hosszú idő telt el az eredeti szövegkönyv felkutatása után sikerült megint előkeríteni az eredeti angol kötetet, levadászni és feljavítani az oldalt, és végre megtörtént a javítás.
Kicsit kifogás, kicsit magyarázat, de gondoltam, ennyivel tartozom szerintem, hogy elmondjam mindenkinek, miért tököltem ennyit.

keildavid:
A Superman és Batman című képregényből 3 oldalas rövid történet volt a régi HálóZsákon. A címe Superman és Batman - Az első találkozás. Bár nem tudom, hogy ezzel mi történt. Mert ezen a HálóZsákon nem látható, a réginél pedig az egyik hírből olvastam, hogy van egy ilyen 3 oldalas Superman és Batman rövid történet.

benya11:
Köszönet így utólag a Kingdom Come kötetért!
A története nagyon tetszett, elgondolkodtató és érdekes témákat feszeget, jó kis olvasmány. Alex Ross rajzait pedig egyszerűen jó nézegetni.
Az elején és végén lévő írások, képek és egyéb érdekességek is jók voltak.

zozi56:
Igen, majd elmondjuk hamarosan.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése