HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
talgaby:
Rossz topic, a NewGen/Képregényeink/DC-ben tedd fel.
Amúgy a Morrison-féle Föld-2 nem hivatalos számozás, hanem tisztelgés a Szindikátus eredeti változatai előtt, akik anno még tényleg egy Föld-2-nek nevezett helyről jöttek. A hivatalos számozás meg emlékeim szerint az angol wikin fenn van a DC multiverse szócikkben.
jocibmx:
Most olvastam el a Végtelen Válságot az összes előzményével együtt. Lehet hogy az én olvasási képességeimmel van gond de nekem elég sok kérdés maradt a sztori után a fejembe.
Elvileg a Crisis on Infinite Earths után létrejött a multiverzum, meg mellé egy mini univerzum Supermannek és Loisnak(Earth 2) Superboynak(earth prime) meg Luthornak(rá már nem emlékszem honnan származott) na a lényeg hogy ők hozzák utána a bajt, és így veszi kezdetét az Infinite Crisis.
Ahol elvileg több Föld is egybeolvad, a sztori végén viszont nekem nem volt tiszta hogy akkor hány párhuzamos Föld is maradt meg, mert hullottak a történet közben rendesen.
Meg többször is említik hogy a Föld Egy a jelenkori történet szál, a Föld Kettő az aranykori történet míg a Föld Három a Föld Egy tükörképe ahol a jó a rossz stb... Ennek ellenére a hálózsákon is fenn lévő JLA: Föld 2-ben a Föld 2 a tükörképe a Föld 1nek. Remélem értitek mit akarok kérdezni, lehet kicsit bonyolultra sikerült de értelmesebben nem tudom leírni:D
Lehet hogy már sokan kérdeztek a Végtelen Válság felől, de valaki okosítson már ki engem is ;D :headscratch:
omegab93:
oké, bocsi :D
Farek:
Ez elmúlt években a két nagy kiadónál szinte csak az van... :-\
De hidd el, elég csak egy témában megkérdezni ;)
omegab93:
van még a végtelen válsághoz hasonló nagyobb ciklus?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése