HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
Asys:
Nessus-nak,Tomivának és BuB-nak köszönöm a Superman/Batman harmadik részét!
A borító nagyon frankó lett,a történetről csak szuperlatívuszokban tudok mesélni,kegyetlenül jó!
A két hős gyakorlatilag lélegzetvétel nélkül harcol,egy szusszanásra sincs idejük!
Nem egy kőkemény ellenfelüket kiiktatták,erre jönnek a bajtársaik bekísérni őket...
Bruce és Clark párhuzamosan kifejtett gondolatbuborékai továbbra is zseniálisak!
dr samson:
--- Idézet ---Mister Freez, Hideg Kapitány, Jégcsap és Gyilkos Fagy. Nem tudtam hogy ilyen sokan léteznek akiknek a működési elvük a fagy. Kicsodák ezek pontosan?
--- Idézet vége ---
Őszinte leszek...fogalmam sincs... Azt tudom, hogy az egyik igazából Flash ellensége, de ennyi...
--- Idézet ---És kicsoda azaz Éj-Árny? Szintén nem ismerős nekem ez a név.
--- Idézet vége ---
Sajna ő róla sem tudok semmi többet... képtelenség ennyi szereplőt észben tartani...
Mindenestre örülök, ha tetszett. Folytatás egy hónap múlva. Talán...
keildavid:
Igen. Két ember, az már valóban egy csapat. Nagyszerű, remek történet ez a Superman/Batman. Továbbra is izgalmas a történet. Az igaz hogy a múlt hónapban kimaradt, mert akkor egy speciális frissítés volt. "De jobb későn, mint soha!" És most a Superman/Batman 03. része jött ki. Ebben még rengeteg érdekes dolgok voltak, mert sok-sok ismert/nem ismert ellenségek jelentek meg.
Mister Freez, Hideg Kapitány, Jégcsap és Gyilkos Fagy. Nem tudtam hogy ilyen sokan léteznek akiknek a működési elvük a fagy. Kicsodák ezek pontosan? Közülük csak egyet ismerek. Mister Freeze nyílván Miszter Jégcsap lehet, akit a Batman és Robin mozifilmben is szerepelt. Ez azért is volt érdekes róluk, mert a NewGenen például az Agyagpofáról is kiderült, hogy több is létezik belőlük.
És kicsoda azaz Éj-Árny? Szintén nem ismerős nekem ez a név. A Shade az biztos ugyan arról volt szó, akit szintén a NewGenen látható az első része.
Nos ezer köszönet Nessus, Tomiva és BuB a Superman/Batman 03. részért. És sok sikert kívánok nektek Hálózsák team a Superman/Batman sorozat folytatáshoz.
dr samson:
Két ember, az már csapat, vagy nem?
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1741&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Superman/Batman 03.[/a]
Shazam!:
egyszerű
a különszámoknak kell egy Különszámok tpoicot csinálni
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése