HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (64/66) > >>

Asys:
Samson dokinak köszönöm a mai DC duplacombót!      
1.Tini Titánok vol.3. 3.-fordulatos a story;én éreztem,hogy Halálcsapással valami nem oké!  
2.Ifjak Ligája 1.-humoros történet,valóban poénos triót alkot a 3 szuperhős-palánta!  
Doki,megszerettem a DC képregényeket,hála neked!  
Elkötelezett Marvel-osként most 5-6 DC címet olvasok egyszerre...  
Leginkább azok tetszenek,amiben egy vagy több csapat szerepel!
(Pl. Tini Titánok,Superman/Batman itt a HálóZsákon,Végtelen Válság a NewGen-en,JLA és a Végtelen Világok Krízise a Chronopolison,JSA az Allcomicson)

keildavid:
Ez aztán DC-s képregény. A Tini Titánok továbbra is izgalmasan megy a történet. Impulzusnak megsérült a térde. Azok a titokzatos szektába valamit/valakit előidéztek. Ez kiderül a folytatásból. Slade Wilson alias Halálcsapás mióta akart átállni a jó oldalra? Én úgy tudtam, hogy ő mindig rosszat csinál. Jericho a Halálcsapás fia? Ezt én eddig nem tudtam. Bár Jerichot ismerem a magyarul '90-es években megjelent Superman 8. számból. Az emlékművek pedig érdekesek voltak, mert sok ismert alakok is voltak közöttük. De például Aquagirl az kicsoda? Én eddig csak Aquamanről és Aquaboyról tudtam, hogy léteznek. Aquaboyt láttam az Allcomicson a Tini Titánok: Első év című képregényben.

Az Ifjak Ligája pedig érdekesen kezdődött. Méghozzá az első számmal, bár tudom pár hónapja honosítottál ebből szöveg nélküli képregényt. De azt elmondom, hogy Robin, Superboy és Impulzus triók nagyon viccesek. Főleg Impulzus. Erről az lenne a kérdésem, hogy az Ifjak Ligájából az összes részét tervezed honosítani? Beleértve a Tini Titánokat is? Ezek szerint igen.

A végén még egy-két véleményt. Ez a DC-s front nagyon jól kezdődött. Vasárnap NewGen, hétfő Chronopolis, tegnap Allcomics és Hálózsák és ma pedig ismét Hálózsák. Hát úgy néz ki valami különleges dolog keletkezett.
Nos ezer köszönet dr samson e két DC-s képregényért és sok sikert kívánok neked a folytatáshoz.

Szerk.: és BuBnak is ezer köszönet az Ifjak Ligája borítóért.

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1533&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Tini titánok v3 03.

Ifjak Ligája 01.[/a]

dr samson:
Mi köszönjük, utólag is, a honosítók nevében, akik sajnosm már nem aktívak...

Galamb:
Kösz szépen! Először őszíntén szólva megijedtem, mikor Ezüst Kísértet támadt a hőseinkre. azt hittem hogy az író olyan barom, hogy egy embernek sem igazán nevezhető lényből képes pénzéhes karaktert faragni. De ahogy jött a többi furcsán viselkedő ellenfél és Szupiék elkezdtek gyanakodni, akkor megnyugodtam, és már tetszett a rész. A honosítás is király lett, köszi!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése