HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (63/66) > >>

dr samson:
Előfordulhat. Ez azért eléggé régi fordítás már és mivel nincsenek meg a psd-k, átírni nem tudunk benne semmit. És azóta lehet, hogy más néven honosodtak meg bizonyos karakterek.

StakDrone:
Bocsi, h csak most szólok hozzá a Batman/Szupermen képregényhez, de a sok meló...
Jó kis sztori, tetszik is, de a fordítással vannak problémáim. Pár ellenfelet mintha felismerni véltem volna, ugyanakkor megzavart a nevük mássága.
Egyébként ötös.

dr samson:
Na, az egyik részére gaby válaszolt. Nézzük a többit:

--- Idézet ---Slade Wilson alias Halálcsapás mióta akart átállni a jó oldalra? Én úgy tudtam, hogy ő mindig rosszat csinál. Jericho a Halálcsapás fia?
--- Idézet vége ---
Slade nem akart átállni a jó oldalra. Őt most Jericho irányítja, de erről majd részletesen a következő számban, ahol majd megtudjuk, mi vezérli Jericho tetteit.  

--- Idézet ---az lenne a kérdésem, hogy az Ifjak Ligájából az összes részét tervezed honosítani?
--- Idézet vége ---
Igen, talgaby rábeszélt, hogy csináljam folyamatosan az elejétől.  De nem lesz túl gyakori vendég. Azért van vele gond bőven, szóval olyan két-három havi sorozat lesz belőle. Idén még két szám lesz, ez tuti, és az is, hogy szeptemberben és október végén lehet majd számítani rájuk.  

--- Idézet ---2.Ifjak Ligája 1.-humoros történet,valóban poénos triót alkot a 3 szuperhős-palánta!
--- Idézet vége ---
Ááááá...ez még semmi. Várd csak ki a kis Lobot...  

--- Idézet ---Doki,megszerettem a DC képregényeket,hála neked!
--- Idézet vége ---
Ennek örülök. Főleg, hogy én is ezeknek a képregényeknek köszönhetően kedveltem meg jobban a másik nagy kiadót és csak olyanokat honosítok, amiket én is imádok. Úgy látszik, más ízlését is sikerült velük eltalálnom.  És a Supergirl-t kihagytad a listából. Nem szeretd Karát? Mars a fórumról...  

(amúgy most, hogy a NewGen halad a Válsággal, hamarosan lehet számítani egy új DC sorozatra az oldalon, ha elérnek oda a történetben, ami még nekem kell, plusz szintén attól függően, hogy haladnak a Válsággal, jön majd a valaha írt legjobb tini titán történet is...  )

talgaby:
Volt egy crossover, a DC One Million. Annak a részei.

keildavid:
Az Ifjak Ligájáról még valamit nem mondtam el. A comicvine.com-on megnéztem és ezek itt 55 részesek. De én láttam ezek között ilyen sorszámmal #1000000. Meg még más DC-s képregényen is láttam ilyen sorszámot. Ez pontosan mit jelent? Ez valami különszámféle? Ezt én nem értem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése