HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (61/66) > >>

keildavid:
Tényleg igaz, amit a HZS Extráról mondtál dr samson. A Supergirl #0 száma az egyben a Superman/Batman #19 szám. Akkor ezek szerint ott Amerikában kétszer is kiadták ezt a történetet?Nem is tudtam, hogy ekkora siker lett ott Amerikában.

talgaby:
Jelen információink szerint igen. De ha változik, majd megfelelően reagálunk mi is rá, persze.

Kent22:
Kösz a Sup/Bat új részét, jó lett mint mindig. Nekem bevallom főképp a legvége, az utolsó egy-két oldal tetszett. Na nem mintha olyan rossz lett volna, hogy már vártam mikor lesz vége : D

Mégha most a válság miatt szünetel is egy-két sorozat legalább gondoljunk rá úgy, hogy a válságot követően el leszünk eresztve jó sok történettel.  

Egyik nap megnéztem a foglalási listákat és láttam, hogy nem kevés Superman sztorit tervbe vettetek az újak közül.
Ennyire esélyten, hogy a képes elindítson a közeljövőben egy Superman  projecktet?

dr samson:

--- Idézet ---Bocsánat ha ezt kérdezem, de ezek szerint a Superman/Batman sorozatból is szeretnéd az összeset honosítani?
--- Idézet vége ---
Nem, még csak az kéne. Loeb távozása után a sorozat színvonala amúgy is nagyon hektikus lett, manapság, meg a béka feneke alatt van 2 kilométerrel...  Ami minket érint, az ugye a 14-18. szám lenne még, az kész is van, de tiltó listára lett téve, a 19. számot megtalálod a Hzs Extra válogatásban Supergirl 00. cím alatt, a 20-25. részeket pedig nem akarom a 14-18. nélkül megcsinálni, pedig ott Bizarro, meg Batzarro szövegein be lehet halni...  Ami így a 27. szám után még esetleg lesz majd az az 51-52. számok (ezek biztos), illetve azoknak az előzményei, a 42-49. számok, a K történet. Legalább is talgaby próbál rávenni, én meg próbálom rávenni, hogy akkor írja be ő...  Az 50. szám tuti kimarad, mert olyan mértékű retcon, amit még Bendis sem minden nap ereszt meg a Marvelnél, illetve az utána lévő számok se lesznek, kivéve az ehavit majd valamikor, az is csak Supergirl és Robin miatt. Kb enyire lehet számítani, meg persze az első 6 szám maradékára.  

--- Idézet ---Te nyilván a Végtelen Válságra utaltál, ami a NewGenen lesz majd folytatva
--- Idézet vége ---
Igen, arra.  

--- Idézet ---Supermanről, Batmanről, Wonder Womanről az volt az érdekes, hogy itt az arcukat sosem lehet látni.
--- Idézet vége ---
Igen. Elvileg Batmannek egyszer látszott a feje, de ennyi. Szerintem ezzel akarják kifejezni, hogy ez a sorozat nem róluk szól, mert soha nem látni őket egészben...  

keildavid:
Nagyszerű ez a Dupla DC adag. Superman/Batman 27. nagyszerű, izgalmas történet. Amolyan személyiség zavarnak tűnt. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']A végén kiderült, hogy az egész egy furcsa álom volt.[/span] Továbbra is jó ez a sorozat. Ezer köszönet  dr samson. Sok sikert kívánok neked a folytatáshoz. Bocsánat ha ezt kérdezem, de ezek szerint a Superman/Batman sorozatból is szeretnéd az összeset honosítani?Azt tudom, hogy Superman/Batman 8-13. számot nem kell kirakni, mert az már megjelent könyvformátumban a Képes Kiadótól.  Úgy látszik nagy terveid lesznek a DC-s képregényekből. Superman/Batman, Mini Titánok, Tini Titánok, Ifjak Ligája, Supergirl,Superman. Hát ez valóban nagyszerű terv. Sok sikert kívánok neked a DC-s képregény terveidhez dr samson.
Ami pedig a Supergirl illeti. A főoldalon ezt a hírt írtad:" DC fronton az egyik éllovasunk, nevezetesen Supergirl úgy döntött, hogy ebben a hónapban kicsit inkább pihen és inkább vár egy kicsit, hogy hátha egy másik oldalnak sikerül befejeznie egy nagy eseményt augusztusig." Te nyilván a Végtelen Válságra utaltál, ami a NewGenen lesz majd folytatva.

A Mini Titánok nagyon jó volt. Szülői értekezlet. Hehehe, az nagyon érdekes volt. Hogy kik volt jó és ki volt rossz. Minden gyerek valóban retteg a szülői értekezlettől.De itt úgy néz ki nem rettegtek. Biztos mert a Mini Titánok jók voltak. Supermanről, Batmanről, Wonder Womanről az volt az érdekes, hogy itt az arcukat sosem lehet látni. Mintha cenzúrázták volna. De ez azért van így, mert még izgalmasabb lesz a sorozat a gyerekeknek. Ezer köszönet dr samson és Gorgiasz a Mini Titánokért. További sok sikert a folytatáshoz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése