HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
Galan:
Köszönöm a válaszokat, sikerült belépnem és infót szereznem.Ugy látszik abbamaradt a sorozat, amit nagyon sajnálok:( Csak meg kéne már tanulnom angolul :$
talgaby:
Valamiért sokáig 100 hsz alattiak nem látták, de úgy tudom, azóta mano megoldotta.
A sorozat amúgy mindig is lassan haladt ott, gyakorlatilag az oldal megalakulása óta értek el eddig. Nem igazán tudni, mi van vele, bár ez is permanens állapot.
Farek:
Már miért ne lenne elérhető? :nemtudom:
http://forum.kepregeny.net/forum/29-chronopolis/
Galan:
Sziasztok!
Elnézést ha rossz helyre irom ezt a kommentet, de tanácstalan vagyok és a segitségeteket szeretném kérni.Elkezdtem a chronopolison olvasni a Végtelen világok krizise c. sorozatot, ami nagyon megtetszett, viszont, ha jól látom nem teljes ott a sorozat, ugyanis csak 9 szám lett csak honositva a maradék 3 pedig...:((A chrono forumára ezügyben nem tudok irni, mert jóideje nem elérhető (miért is?) ezért kérném itt a segitségeteket, hogy a sorozat utolsó 3 része végül nem lett honositva vagy más oldalon találhatóak ezek az epizódok.
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Galan
talgaby:
A karakterek utána többször is felbukkantak sablon Liga-ellenfélként. Volt egy komolyabb szerepük a Trinityben is. Sőt, igazság szerint nem is újak, hisz már a hatvanas években létezett ez az Ellen-Liga nagyrészt ugyanilyen nevű szereplőkkel. Morrison itt csak behozta őket a Krízis utáni kontinuitásba.
Az elnevezés már kissé komplikáltabb. A Krízis utáni Földnek a DC-nél sose volt külön neve (Luthor elnevezése nem az), hívták Prime-nak és Szigmának is. Ez az Antianyag Föld pedig végül ez lett... Antianyag Föld. A cím és a benne szereplő Luthor elnevezései igazából csak utalások a Krízisre.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése