HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
keildavid:
Superman & Batman - Generációk 1.: ide írom a hozzászólást, mivel tudtommal ez egy csapatképregénynek számít.
Tetszik ez az ötlet, hogy lesznek ilyenek is. Micsoda sok John Byrne képregények vannak. Nagyon jók.
A Superman & Batman - Generációk meg tényleg jó történet. És tetszik, hogy ez a történet teljesen másképpen megy, minthogy azt megszokhattuk. Persze ha itt most Elseworld/Másvilágok-féle történetről van szó.
És az is érdekes ötlet, hogy minden füzetbe két része van és mindegyik rész között eltelt 10 év. Hát igen, így legalább lehet látni, hogy a szuperhősök milyen változáson esnek át valójában.
Bár ez a 4 részes mini megvan nekem német szkennbe, de inkább megvárom a magyar változatot.
Ezer köszönet Farek mesternek! :worship:
Pepea:
--- Idézetet írta: Galan - 2012. Augusztus 30., 16:09:30 ---1 nagyon gyors és rövid kérdés...Monitor itt ténylegesen elpusztul vagy a késöbbiekben azért még vissza fog térni??
--- Idézet vége ---
Monitor, igen, meghalt 4. számban, Anti-Monitor 3x halt meg, különböző sorozatban. :) Majd meglátod végig. ;)
Farek:
Szerintem hamarabb kapsz választ erre a kérdésre a Chrono fórumán ;)
Galan:
Köszi, ez nagyszerű hir:) És ha már itt járok egyben szeretném is megköszönni az eddigi részek honostását :worship: Talgaby,Dr. Samson,Pepea,Fairlight (bár ő nem ide honosit, és mostmár a chronon sem :()
Köszönöm nektek eme remek munkát!És várom nagyon a folytatást ;)
1 nagyon gyors és rövid kérdés...Monitor itt ténylegesen elpusztul vagy a késöbbiekben azért még vissza fog térni??
Pepea:
--- Idézetet írta: Galan - 2012. Augusztus 29., 23:14:46 ---Köszönöm a válaszokat, sikerült belépnem és infót szereznem.Ugy látszik abbamaradt a sorozat, amit nagyon sajnálok:( Csak meg kéne már tanulnom angolul :$
--- Idézet vége ---
Nem is kell szomorkodni, én vagyok beíró, ott lesz folytatása, csak idejem nem is arany, biztos lesz 3 maradék részek, ne aggódj! ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése