HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (43/66) > >>

dr samson:

--- Idézet ---Milyen régen volt a Világ legjobbjai történet. Azaz Superman/Batman képregény.
--- Idézet vége ---
Igen, a múlt hónapban nem volt neki hely és hát most is a saját cuccaimhoz kellett betennem. Még két rész van belőle, jövő hónapban nem valószínű, hogy jön a folytatás, de novemberben és decemberben kirakom a még hátralévő két részt, hogy idén vége legyen a sztorinak. Aztán majd meglátjuk. Még nem teljesen kizárt, hogy a Supergirl kötet közvetlen folytatása is kikerül egyszer...

keildavid:
De jó. Milyen régen volt a Világ legjobbjai történet. Azaz Superman/Batman képregény. Ebben aztán voltak ám vendég szuperhősök. Major Force és Atom Kapitány nagyon hasonlítanak. Lex Luthor pedig rosszban sántikál. Remélem a hősök legyőzik Luthort. A szuperhősök csak megtudják a későbbiekben, hogy Luthor valami rosszat művel.
Ezer köszönet   Nessus, Tomiva és BuB. Valamint neked is köszönöm Dr Samson a Superman/Batman 04. számért!      Továbbra is sok sikert kívánok a folytatáshoz!

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1977%3Asupermanbatman-04&catid=7%3Adc&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Superman/ Batman 04[/a]

dr samson:
Látod, látod galamb... nem kéne annyi Bosszú Angyalait olvasni és akkor nem lennének ilyen gondok...

Asys: azért ne felejtsük el, hogy Halálcsapás vérében ott van egy szuperkatona szérum szerű valami, mint Amerika Kapitánynak, vagy ugye a Zöld Manónak volt szintén erőnövelő szere. Szóval nem olyan gyenge fiú ő...  Amúgy a Hummerres jelenet tényleg nem rossz, de nekem a kedvencem akkor is a vége marad, amikor megjelenik Wonder Woman és simán elhajítja Connert, miközben Cassie-vel smacizik...  Egyébként erre a Wonder Woman v2-ben is van egy poén, múltkor olvastom a sorozat végét és tök jót röhögtem rajta...

Galamb:

--- Idézetet írta: dr samson ---Mondjuk a rengeteg felröppenő Hollóból már lehetett volna sejteni...
--- Idézet vége ---
Jóvanna, nem figyeltem!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése