HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (42/66) > >>

dr samson:

--- Idézet ---Egyetlen negatívuma nekem, hogy mintha bele lenne csempészve néhány név angol nyelven... wink.gif
--- Idézet vége ---
Öööö... pontosan mire célzol ez alatt? mondjuk sajnos javítani nem tudjuk, ezek ősrégi cuccok és nincsenek meg az eredeti psd-k...  

--- Idézet ---Egyetlen negatívuma az (mint szinte az összes képregénynél), hogy mindig a legizgalmasabb résznél van vége...
--- Idézet vége ---
És bizony nagyon úgy tűnik, hogy novemberig várnod is kell a folytatásra. Bár ha beigli nem készül el egy nagyon rég tervezett Marveles cuccommal, akkor ez lesz jövő hónapban is...

turkia:
Köszönet a honosításért, jó kis történet. Egyetlen negatívuma nekem, hogy mintha bele lenne csempészve néhány név angol nyelven...  
Hórusz kesztyűje nem semmi, bejön az egyiptomi stílus, jó szereplő. Szerintem itt a legjobb hős.Kemény, vagány a szerkója, különleges. Bár nekem a DC alakok legtöbbször kicsit nevetségesek, pölö a néger pasi a fekete sávval az arcán.  DC fogás, hogy a szuperhősöknek egy csík van a szemén, a Marvelnél legalább símaszkra futotta.

Ben Reilly:
Hát ez bizony odabasz. Köszönetem a fantasztikus honosításért, amit a Sup/Bat 04-el elkövettetek. A sztori engem lehengerel.  

Asys:
Ez megint mekkora képregény/rész volt; hihetetlen, egyszerűen fantasztikus!    
Nagyon szépen köszönöm a honosítóknak a Superman/Batman negyedik részét!    
Végig izgalmas volt, kőkemény harccal és frappáns szöveggel!  
Egyetlen negatívuma az (mint szinte az összes képregénynél), hogy mindig a legizgalmasabb résznél van vége...

keildavid:
Ez egy nagyon jó ötlet. Hogy a 5-6. részt az idén még végére kerüljön a történet. A Supergirl kötet közvetlen folytatására ráérsz még azokat. Talán jövőre, de kitudja majd meglátjuk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése