HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (41/66) > >>

Amondin:

--- Idézet ---Nem szereted Impulzust? Eretnek...  Amúgy javaslom, hogy ne részenként olvasd, hanem pl egyben az eddig kikerült 5 részt. Lehet, hogy tovább tart, és csak egyszer értékeled a fórumon, de sokkal jobb a történet úgy, ha egyszerre olvasod el. Hidd el nekem, én anno angolul így olvastam (mondjuk kb 1 hét alatt az addig megjelent 50 valahány számot, de ez most más tészta...)
--- Idézet vége ---

Nem, nem mondhatni hogy megkedveltem volna Impulzust így elsőre, de ez csak így elsőre vélemény lehet hogy a továbbiakban változni fog.
Majd kipróbálom úgy hogy egyszerre lehet hogy úgy jobban megértem, de ez majd csak hétvégén az iskola miatt nem akarok belekezdeni egy ilyen hosszúságúba.

dr samson:

--- Idézet ---csak ezzel az Impulzussal nem tudok megbarátkozni
--- Idézet vége ---
Nem szereted Impulzust? Eretnek...  Amúgy javaslom, hogy ne részenként olvasd, hanem pl egyben az eddig kikerült 5 részt. Lehet, hogy tovább tart, és csak egyszer értékeled a fórumon, de sokkal jobb a történet úgy, ha egyszerre olvasod el. Hidd el nekem, én anno angolul így olvastam (mondjuk kb 1 hét alatt az addig megjelent 50 valahány számot, de ez most más tészta...)

--- Idézet ---Az is jó volt hogy az elején volt egy összefoglaló ami számomra nagyon hasznos volt mert így legalább tudtam hogy kiről és miért beszélnek egyes helyeken.
--- Idézet vége ---
Igen, az az összefoglaló direkt került bele és találkozhatsz is majd még hasonló összefoglalókkal a honosításaim során (most pl a NewGennek kéne már csinálnom lassan...). Eredetileg az a történet is honosítva lett volna, de többszöri olvasás után úgy döntöttem, hogy egyrészt a sztori is nagyon gyenge, ráadásul a szkenn minősége is borzasztó volt, pénzt meg nem akartam kiadni érte, hogy újra be tudjam húzni, szóval maradt az összefoglalós megoldás...

Amondin:
Belekezdtem a DC képregények olvsásába és szeretném értékelni a Tini Titánok első részét.
Jó volt ez az eredettörténet a csapatot nagyjából sikerült megismernem Superboy elég szimpatikus így elsőre ahogy Robin is, Wonder Girl és Gézengúz is elmegy csak ezzel az Impulzussal nem tudok megbarátkozni(de irigyelem a gyors olvasási képességét nekem is elkelne egy ilyen).
Az is jó volt hogy az elején volt egy összefoglaló ami számomra nagyon hasznos volt mert így legalább tudtam hogy kiről és miért beszélnek egyes helyeken.
Köszönöm Dr Samson Wearwolfff és BuB.

dr samson:
Igen, ő azóta Mr. Tökéletes emlékeim szerint. Hiába na, ez a baj, ha más cuccait rakja ki az ember...

turkia:
Húúú, mit is olvastam, ami angolul volt, talán a Mr. Terrific, meg van még valami, most nem ugrik be. Nem baj egyáltalán az angol név, csak nekem mindig jobbak a lefordított nevek, úgy emberközelibbek a szereplők magyar szövegkörnyezetben. Egyébként izgalmas történet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése