HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
Amondin:
Sajnálom hogy nem itt lesz majd kénytelen leszek ott elolvasni de cserébe gondolom a Marvelek itt maradnak.
dr samson:
És már most mondom, hogy az már 90% hogy a NewGenre fog kikerülni, várhatóan olyan május környékén, mert előtte még egy másik sztori lesz kirakva. Meg majd ez be lesz jelentve hivatalosan is, de úgy általában minden DC címem jövőre (van ami már idén is) a NewGenre fog vándorolni, és ott lesz nekik majd folytatásuk, mert jövőre már nem igazán tudnám őket hova bepaszírozni itt a Hzs-n...
Amondin:
--- Idézetet írta: dr samson ---Nyugalom, az a szál még folytatódni fog jövőre, az lesz egyik nagyon Titán történet, a Vértestvérek tpb. És örülök, hogy tetszett. Ugye mondtam én, hogy zseniális sorozat ez...
--- Idézet vége ---
Igen valóban nagyszerű, ezúttal tévedtem amikor azt gondoltam hogy nem érdemes elolvasni de örülök hogy tévedtem. Akkor jövőre várom a Vértestvéreket. Sok sikert hozzá.
dr samson:
Igen... konkrétan ma este állok neki fordítani roham tempóben, mert egész hétvégén nem tudtam a hülye laptop töltője miatt dolgozni...
--- Idézet ---A vége érdekes volt Ravennel és Jerichonak a testcseréivel,
--- Idézet vége ---
Nyugalom, az a szál még folytatódni fog jövőre, az lesz egyik nagyon Titán történet, a Vértestvérek tpb. És örülök, hogy tetszett. Ugye mondtam én, hogy zseniális sorozat ez...
Amondin:
Végeztem a Tini Titánok Gyerekjáték tpb-vel és nagyon tetszett. Most már valamennyire, de csak valamennyire szimpatikusabb lett Impulzus/Kölyök Flash is. A többiek pedig jobbak nem is lehetnének.
Robinon meglátszik hogy Batman társa volt sokáig de meglepet azzal a szökéssel én tényleg elhittem hogy az interneten keresztül akar tenni pár dolgot, szóval azért talán mégsem egészen olyan mint Batman.
Az is nagyon tetszett hogy amikor csillagfény bemutatta az elsett titánokat akkor el is mondta ki hogyan halt meg.
A vége érdekes volt Ravennel és Jerichonak a testcseréivel, de annyira nem volt érthetetlen. A folytatás pedig gondolom hamarosan jön.
Köszönöm Dr Samson Wearwolfff és BuB
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése