HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (39/66) > >>

dr samson:
Téged itt senki semk kérdezett és mondtam már, hogy ne offolj a topikban.

Farek:

--- Idézetet írta: Asys ---Bízok a stílusodban; kiváncsian várom a további, elkövetkezendő honosításaidat!
--- Idézet vége ---
Csak okosan, még elszalad vele a szekér

dr samson:
Hát, ez van, így hozta az élet. Tulajdonképpen 10 sorozat fölött már nem is számolom, hogy mivel kéne haladni...  Jelenleg azt sem tudom pontosan, hogy hány sorozatot/minit viszek egyszerre.  
De egyébként a betárazás szó szerint is értendő, a Tini titánokból 4 rész áll készen, de ahhoz még fog idén készülni tartalék, plusz az egyik új sorozatból is már 5 rész készen van, és a másik új DC sorozat is készül (azt megsúgom, hogy mind a kettő szóló cím lesz és nem csapatképregény, szóval lehet vizslatni a foglalási listát, hogy mik lehetnek azok). Muszáj előre dolgoznom, mert jövő félévben nekem meg kell írnom két szakdolgozatot, TDK-zni szeretnék, két államvizsga, plusz még egy tanítási gyakorlat is lesz...

Asys:
Jól ,,betáraztál'', Samson mester!  
Bízok a stílusodban; kiváncsian várom a további, elkövetkezendő honosításaidat!

dr samson:
Igen, azok maradnak. Tulajdonképpen azért is költözik majd a teljes DC részleg, mert jövőre 4 stabil sorozatot már nem tudnék hova bepaszírozni úgy, hogy szépen, ütemesen ahaladni is tudjanak, a NewGenen meg örülnek neki, és úgy is BuB-al közösen csináljuk a jelentős részét a cuccoknak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése