HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (38/66) > >>

talgaby:
Én is megnéztem hétvégén. Adaptációnak meglehetősen gyenge (az nem adaptálás, hogy átveszünk 4-5 főbb jelenetet és úgy-ahogy úgy teszünk, mintha a sztorit követnénk), önmagában nézve meg egy kifejezetten szórakoztató film, ami viszont egy új nézőnek elég érthetetlen. Kellemes kis másfél óra, de a DC Animatedek inkább csak középpálya.

Farek:

--- Idézetet írta: dr samson ---Na jó, semmi személyes, de ezentúl tényleg törlök innen minden ilyen hozzászólást...
--- Idézet vége ---
Inkább át kellene tenni a kis vitatémánkba, ott már úgyis rég nem volt mozgás...

Én még tartogatom magamnak az örömöt, hogy megnézhessem a rajzfilmet, bár azért már belenéztem, és egész jól néz ki. Az külön öröm, hogy a főbb karaktereknél sikerült megnyerni maguknak a DCAU hangjait.

Dark:
Megnéztem a Superman-Batman A Világ Legjobbjai alapján készült rajzfilmet és azt kell mondjam hogy nagyon tetszett. A Green Lantern, Wonder Woman és Superman/Batman rajzfilmek közül nálam ez viszi a pálmát. A történet kis dolgokban tér csak el a képregénytöl és a rajz pedig olyan, mintha a képregényt lapoznám. Szal mindenkinek ajánlom akinek tetszik a képregény, Gyilokpetinek(Newgen) pedig ezer köszönet a feliratért-minöségi munka mint mindig...  

A teljes cím: Superman/Batman: Public Enemies

dr samson:
Na jó, semmi személyes, de ezentúl tényleg törlök innen minden ilyen hozzászólást...

Farek:
Ja, bocs. DC DC DC DC

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése