HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
Asys:
Nessus-nak, Tomivá-nak és BuB-nak köszönöm a Superman/Batman ötödik részét!
Nagyon ravasz volt a két címszereplő, frankón túljártak Lex eszén!
Luthor különben egyre dilinyósabb!
Jók voltak a fiatalok, bár a kutyust kicsit túlzásnak tartom...
Éjszárny nagyon kemény volt, Superboy pedig poénos!
A kalapácsos csaj gondolom az eredeti Steel lánya!
A borító (és a grafika is) tényleg rendkívülien szép!
Dark:
Köszi az új Superman/Batman részt, várom a nagy finálét. Meg kell mondanom hogy a rajzokért az első részben nem voltam oda, de most már egyre jobban tetszik, pláne hogy megvolt az animációs mozi is.
Jeph Loeb pedig nagy kedvencem, megvan a Hush sorozat és a Superman/Batman Supergil-ös része is papíron. Nagyon minőségi kiadványok, vigyázok rájuk mint a szemem fényére...
dr samson:
--- Idézet ---De láttam, hogy szerepelt egy lány fekete ruhában nagy "S"betűvel. Ha jól olvastam, ő Supergirl.(Bár azt nem tudom ő ki pontosan) Bár fura, mert ő nem szerepelt a Tini Titánokban vagy a Jelenlegi Supergirlben.
--- Idézet vége ---
Ha jól emlékszem ő valami alternatív valóság (vagy alternatív jövő?) beli csaj... de igazából engem soha nem izgatott annyira, hogy pontosan utánanézzek...
keildavid:
Nahát ez aztán nagyon jó. Ismét a Világ legjobbjai visszatértek. Írok erről is véleményt, mert nekem nagyon jó hangulatom van.
Első sorban a borító miatt tetszik nekem ez a képregény. Ahogy azok a szuperhősök pózolnak a borítón. Superman és Batman pedig mögöttük van.
De itt most első sorban Supermanről és Batmanről szól. Úgy látom ebben a részben kevesebbet szerepeltek. Kb. 15-20%-ig.
De láttam, hogy szerepelt egy lány fekete ruhában nagy "S"betűvel. Ha jól olvastam, ő Supergirl.(Bár azt nem tudom ő ki pontosan) Bár fura, mert ő nem szerepelt a Tini Titánokban vagy a Jelenlegi Supergirlben.
Ami pedig Lex Luthort illeti remélem, hogy veszíteni fog. Mert ő egy rossz ember.
Köszönöm nektek a Superman/Batman 05. számot! Sok sikert kívánok nektek ehhez a befejező részhez! Remélem nem volt unalmas, hogy írok véleményeket.
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2052:supermanbatman-05&catid=7:dc&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Superman/Batman 05[/a]
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése