HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (36/66) > >>

keildavid:
Akkor ez azt jelenti, ha a NewGenen kikerül a Végtelen Válság 7. befejező része, akkor azután kezdődhet az utóhatása is. Pl. Tini Titánok és a Supergirl, amelyek kapcsolódnak a Végtelen Válsághoz.

dr samson:
Na, igyen reklám. Mert megtehetem:  

A NewGen oldalára kikerült a Végtelen Válság 06. száma. Aminek fényében talán már érthető lesz, miért áll háromnegyed éve a Tini Titánok Egy Évvel Később sztori és miért töröltem a novemberi tervek közül a Supergirl 9. számát...

keildavid:
Köszi dr samson, hogy megemlítetted a Newgen lévő karakterleírást. Mert már megtudtam, hogy hol láttam ezt a Supergirlt, akit a Superman/Batman 5. számban szerepelt. És a kalapácsos csajról is kiderült, hogy ki ő. Még egyszer köszönöm neked dr samson, hogy visszaemlékeztettél a DC karakterleírásokra. Így akkor nem kell kérdeznem semmilyen DC szuperhősökről vagy bűnözőkről.

Dris:
Szeretem ezt a Public Enemies sztorit, meg is van, de ha már a Képes szkippelte, jó, hogy itt megtaláltam magyarul. Crypto a sötétben nagyon adja neki szerintem. És ez a kis trükk a vége felé is tetszett, meglepő, pedig milyen kézenfekvő camouflage-ötlet. Mondjuk a végén én egy pillanatra se hittem el, hogy Superman képes lenne megölni Lexet, de Batman belső monológja találó volt. A rajz is bejön.
El is olvasom az előző részeket. Köszi mindet.

dr samson:

--- Idézet ---A kalapácsos csaj gondolom az eredeti Steel lánya!
--- Idézet vége ---
Hát, hogy valamilyen rokona, az tuti... De ha elolvasod a NewGenen Steel karakterleírását, ott van róla szó, én már sajna nem emlékszem pontosa.  Ja és Kriptót nem bátani! Nekem az egész Superman famíliából ő az abszolút kedvencem!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése