HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (31/66) > >>

dr samson:
Inkább majd a következő sztorikhoz fog hozzátenni, hogy miért lett Raveger olyan, amilyen. Ez már csak amolyan átvezető szám volt, és a tpb utolsó fejezete is az lesz.

Dannyman:
Köszi az új Tini Titán részecskét! Érdekes volt, bár a csaj cselekedeteit nem nagyon értem, bár gondolom nem is fogom... Vagy ez a szál hozzátesz valamit a sztorihoz?

talgaby:

--- Idézet ---Deadpool-t róla mintázták?
--- Idézet vége ---
Igen, szándékos másolat, ami átment paródiába, amit Kelly amúgy egy sztoriban ki is figurázott (ami azért vicces, mert ő volt a figura egyik legjelentősebb írója ).
--- Idézet ---Superboy nem tudja úgy visszatartani a lélegzetét, mint Superman???
--- Idézet vége ---
Sokkal gyengébb Supermannél, ráadásul kezdetekben egyszerre csak egy szuperképességet tudott mindig előhívni.

dr samson:
Köszönöm az észrevételeket és nézzük a válaszokat:

--- Idézet ---akkor ezt azt jelenti hogy majdnem 50 részt írt a Tini Titánokból ha jól következtettem ki.
--- Idézet vége ---
Igen, a 46. szám volt asszem az utolsó története, de előtte is volt egy-két szám, amit nem ő írt, de azok kivételes esetek voltak.  

--- Idézet ---(Deadpool-t róla mintázták? Gyanús a névválasztás is...) d.gif
--- Idézet vége ---
Passz, de akár lehet is benne valami...  

--- Idézet ---Superboy nem tudja úgy visszatartani a lélegzetét, mint Superman???
(Ki tudja ütni egy vacak altatógázzal töltött nyílvessző?)
--- Idézet vége ---
Azt ne felejtsd el, hogy Superboy egyrészt kamasz és sok képessége még csak most van kialakulóban (lásd hőlátás, de majd a röntgenlátása is egy vicces sztori lesz...), plusz ugye félig ember is, szóval eleve gyengébb is, mint Superman.  

Asys:
Én is köszönöm Samson-nak a Tini Titánok vol.3. 1/2-et!  
Halálcsapás tényleg ravasz figura!  
(Deadpool-t róla mintázták? Gyanús a névválasztás is...)  
Superboy nem tudja úgy visszatartani a lélegzetét, mint Superman???
(Ki tudja ütni egy vacak altatógázzal töltött nyílvessző?)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése