HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (30/66) > >>

Ben Reilly:
Hát én nem voltam rest, és az első számtól a tizedikig végigolvastam ültő helyemben az összes Mini Titánok részt, és kiválóan szórakoztam rajta. Egész pontosan nyerítve röhögtem. Még a 10. részen is amit a csajos vonulat miatt kicsit gyengébbnek éreztem, de szerencsére kárpótolt Krok hülye feje, mert az Eisner-t érdemelne.
 Hát ez hatalmas.  
Nagyon köszönöm a sorozat eddigi részeinek honosítását, nálam abszolút kedvenc az ilyen jellegű kiadványok között.  

dr samson:
Szívesen.  Bár őszintén szólva eléggé el vagyok keseredve mind emiatt, mind a Supergirl miatt, mert szánalmasan kevés hsz érkezik. Mondjuk ez nem újdonság, általában is csak az a 4-5 ember írogat rendszeresen, de egyre elkeserítőbb, hogy folyamatosan látom, hogy viszonylag sok vendég van a fórumon, akik nézegetik is a topikokat, de új hsz-t alig-alig érkezik egy-egy képregényhez, hiába szeretnék én beszélgetni a sztorikról, arról, hogy miért jó, vagy miért nem jó az adott szám, stb...

Asys:
Samson-nak és Gorgiasz-nak köszönöm a Mini Titánok tizedik részét!    
Én még mindig Batgirl ,,közlekedési járművén'' mosolygok...  

keildavid:
Hehe nagyon jó volt ez a Mini Titánok 10. szám! A cím is nagyon érdekes volt. "A világ legcukibbjai". Mert ebben a részben Supergirl és Batgirl szerepeltek. A többi Titánok viszont nem. És ha már az előbbi címet említettem "A világ legcukibbjai". Ez pontosan más címe lett, amit mi ismerünk a Superman/Batman képregény 1-5. részből. Mert ott "A világ legjobbjai" a címe. Ez a Mr. Bizarro pedig ellentétes Superman képmása. Mert ő aztán komoly zűrzavart okozott.
Ezer köszönet Dr Samson és Gorgiasz a Mini Titánok 10. részért!      

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2231%3Amini-titanok-10&catid=23%3Avegyes&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Mini Titánok 10[/a]

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése