HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
Zerit:
--- Idézetet írta: Ben Reilly ---Az Eisner Díj, teljes nevén The Will Eisner Comic Industry Award a képregényipar szerinte legnagyobb kitüntetése a szakmában dolgozók részére.
http://www.hahnlibrary.net/comics/awards/eisner
--- Idézet vége ---
erdemes hozzatenni, hogy csak eszak-amerikai teruleten, de halistennek nem csak ott keszulnek kepregenyek
Amondin:
Köszönöm a válaszokat és a linket is elleszek egy darabig vele míg átnézem őket.
Hall of Flame ez azonnal megfogott úgyrtűnik a képregény íróknak is van egy Hall of Flameje mint az NFL-ben és ha már itt tartok Farek mi történt a Steelerssel nem akarok hinni a szememnek 5 vereség zsinórban? Mondjuk a Patriots sem áll valami jól de ez már több mint meglepő(ha folytatni akarjuk akkor szerintem menjünk át megint a Csevej Csenölbe csak azért írtam ide mert jelenleg most ide volt aktuális.)
Ben Reilly:
Az Eisner Díj, teljes nevén The Will Eisner Comic Industry Award a képregényipar szerinte legnagyobb kitüntetése a szakmában dolgozók részére.
http://www.hahnlibrary.net/comics/awards/eisner
Farek:
--- Idézetet írta: Amondin ---Lehet hogy most ostobának fogok látszani de mi az az Eisner? Ezt most hallom először.
--- Idézet vége ---
Röviden? A képregényes Oscar-díj, csak kevesebb lobbival, és több érdemmel.
És na aggódj, mi sem úgy születtünk, hogy ezt tudtuk, kérdezni mindig lehet.
Amondin:
--- Idézetet írta: dr samson ---Szívesen. Bár őszintén szólva eléggé el vagyok keseredve mind emiatt, mind a Supergirl miatt, mert szánalmasan kevés hsz érkezik. Mondjuk ez nem újdonság, általában is csak az a 4-5 ember írogat rendszeresen, de egyre elkeserítőbb, hogy folyamatosan látom, hogy viszonylag sok vendég van a fórumon, akik nézegetik is a topikokat, de új hsz-t alig-alig érkezik egy-egy képregényhez, hiába szeretnék én beszélgetni a sztorikról, arról, hogy miért jó, vagy miért nem jó az adott szám, stb...
--- Idézet vége ---
Hát igen én is sokszor látok olyanokat akik bejelentkezve nézegetnek valamit de nem írnak. Én általában csak akkor jelentkezek be ha tényleg írok is valamit nézegetni vendégként szoktam. Ami a képregényeket illeti ezekről a Mini Titánokról nem is tudtam hogy létezik és hiába kerestem a DC résznél nem találtam hol találom meg és úgy nagyjából miről szól ez a sorozat? Lehet hogy belekezdek egy kis Dc olvasásba.
--- Idézetet írta: Ben Reilly ---mert az Eisner-t érdemelne.
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: dr samson ---A sorozat kapott Eisnert...
--- Idézet vége ---
Lehet hogy most ostobának fogok látszani de mi az az Eisner? Ezt most hallom először.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése