HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
dr samson:
Igen, az egyik nagy hibája a sorozatnak, hogy nagyon sok poénhoz tetemes háttérismeretre van szükség... pl én is csak jó fél évvel később jöttem rá a Psimon=Brainiac poén eredetére, minthogy először olvastam őket... És már előre félek, hogy a nagyközönségnek fogalma nem lesz a "Csata a tehénért" történetekről...
Amondin:
Elolvastam a Mini Titánok első három számát, és végülis jó kis történetek voltak csak sok helyen nem értettem hogy mi a poénja(valószínűleg a kevés DC háttérismeret miatt.), de voltak tényleg jó vicces részek is. Köszönöm Dr Samson Sepi Gorgiasz és Beigli69.
dr samson:
Na tessék, kimegy a Tesco-ba és mire visszajövök, mindenre válaszolnak helyettem...
Amondin:
Köszönöm Keildavid. Akkor ez egy Marvel minihez hasonló képregény, megyek és belekezdek akkor.
keildavid:
--- Idézetet írta: Amondin ---Ami a képregényeket illeti ezekről a Mini Titánokról nem is tudtam hogy létezik és hiába kerestem a DC résznél nem találtam hol találom meg és úgy nagyjából miről szól ez a sorozat? Lehet hogy belekezdek egy kis Dc olvasásba.
--- Idézet vége ---
A Mini Titánok a gyerekrészleg letöltő menüpontba megtalálod.A sorozatról pedig annyit, hogy ezek a Tini Titánok gyerekes változata a fiatal gyerekek számára. Remélem nem baj Dr Samson, hogy én válaszoltam a kérdésre.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése