HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (25/66) > >>

keildavid:
Hű de nagyon jó volt ez a Superman/Batman 6. szám vagyis a Világ legjobbjai 6.befejező rész! Egyszer kérdezni akartam róla, hogy várható-e. De ahogy látom ezt a kérédst már nem kellett feltennem, mert itt van a válasz.
Na, akkor leírok néhány véleményt a kiadványról, mivel most jó hangulatom van. Érdekes, hogy ebben a részben is felbukkant Hiro Okamura. Ez a 13 éves kölyök még felbukkant a továbbiakban is. A 7-es és a 26-os számokban is.
A történet levő narrátor bubik nagyon jók. Amelyekben Superman és Batman gondolatai vannak leírva. A következő 7. számban valamint a 26. és a 27. számokban nem voltak ott ilyen narrátor bubik. Persze mert ott nem Superman és Batman voltak főszerepben.
Lex Luthor hát ő aztán egy makacs alkat. Mert mindig utálta Supermant és Batmant is. A zöld-lila színű high-tech páncéljáról is kiderült, hogy honnan van neki. Én pedig annak örülök, hogy Superman és Batman győztek. Lex Luthor én nem sajnálom. Megérdemelte a megaláztatás és a pofonokat is, amiket kapott.
Az aszteroidról pedig szerencsére nem felejtették el az író. Mert most az is lezárult és kiderült, hogy valóban úgy történt, ahogy azt a Superman és Batman:Supergirl című kötetben lévő összefoglalóba van leírva. Azt is elolvastam. És tényleg így volt.
Ezer köszönet Boci(jelenleg a NewGen tagja tudtommal), Spuri(ő is egyszer-kétszer felbukkant itt a fórumon), BuB(ő is a NewGen tagja és nagyon jó ez a borító) és Dr Samson(hogy kiraktad a HZs-ra) a Superman/Batman 6.részért!      

BuB:
Jaj, majd egy évet? Hej az az 1 giga nagyon szúrja a szemem a gépemen.

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Superman/Batman 06[/a]

dr samson:
Úgy legyen! De addig is tessék menni a fórum főoldalának az aljára és szavazni!

Amondin:
Akkor tényleg ezért nem értettem mindegy majd ha kicsit több lesz a DC ismeretem akkor majd újra elolvasom őket hátha akkor már megértem azokat amiket jelenleg még nem értek.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése