HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (24/66) > >>

zozi56:
De ilyen esetben a hibákat miért nem lehet javítani? Végül is az eredeti szövegű képregények bubijait is át tudjátok írni valahogy. Vagy ez ilyenkor nem kivitelezhető? (Nem tudom, csak kérdezem.)

dr samson:
Köszi a véleményeket mindenkinek, örülök, hogy azért nagy többségben tetszett nektek a cucc!  Sajnos az eredeti psd-k hiánya miatt a hibákkal továbbra sem tudunk mit kezdeni...  

--- Idézet ---Tegnap egy Avengers vol.1. rész, ma pedig egy Superman/Batman képregény; jól kezdődik ez a hét!
--- Idézet vége ---
És még, hogy fog folytatódni...  

Asys:
Én is köszönöm BuB-nak, Spuri-nak, Boci-nak és Samson-nak a Superman/Batman hatodik részét!        
Nagyon jó volt ez a rész (is), ill. ahogy lezárták ezt a story-t!  
Luthor tényleg nagyon elvakult fickó...  
Érdekes kinézete volt Hiro űrhajójának!  

Tegnap egy Avengers vol.1. rész, ma pedig egy Superman/Batman képregény; jól kezdődik ez a hét!

Galamb:
Kösz szépen a lezáró részt! A címszereplők mellett Atom Kapitány is igazi főszerepet kapott, és igazi hős lett. A történet többi része is remek volt, Luthor és Supi öklei végül összecsaptak, de közben kicsit hiányoltam közben Batman-t. Az utolsó kép csakl nekem ismerős egy kicsit? Rozsi. A honosítás is jó volt, csak a 6. oldalon Kapitány azt mondja: megértség, megértsék helyett

dr samson:

--- Idézet ---Jaj, majd egy évet? Hej az az 1 giga nagyon szúrja a szemem a gépemen. d.gif
--- Idézet vége ---
Mire elkezdjük kirakni, jóval több lesz annál. De erről majd később, egyelőre más projectekre koncentrálj...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése