HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (16/140) > >>

Ben Reilly:
Vagyis azért nincs rá igény, mert az olvasók nem tudják mire lenne igényük, mert nem is igazán tudnak róla.  :)

talgaby:
Az igény nem biztos, hogy a legalkalmasabb szó rá. Én inkább úgy mondanám, hogy a hazai olvasók előtt (sőt, az amerikaiak előtt is) a Marvel misztikus vonala az, ami a leginkább homályos foltnak minősül, jobban, mint az űrszekció. Vagyis inkább hiánypótlónak mondanám, amivel legalább zanzásított szinten átfogó képet lehetne adni mindenkinek erről a részlegről is.

Ben Reilly:
Azt tudom mondani Gery, hogy várd meg a maradék két részt, és ha még mindig lesz nyitott dolog, akkor összehozok egy 4. részt is. Bár szerintem minden érthető és kimerítő lesz.

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. December 17., 20:03:31 ---Majd megkérjük Bent valószínűleg a többi panteonra is, de például Hél már szerepelt az asgardi leírásban.

--- Idézet vége ---

Ha van rá igény akkor természetesen. Az Istenek Tanácsáról úgy is akartam írni, akkor majd kitérek a többiekre is.

garrido:
Az Oltalmazók v1 100-ban Marduk Kurios volt a főellensége az Oltalmazóknak, pedig Mefisztó és jónéhány társa is ott volt. Ott felborult a hierarchia vagy miért volt ő a főgonosz. Nem tudom ismeri-e valaki a történetet egyáltalán.

talgaby:
Utóbbiak istenek illetve mitológiai lények. Más kategória. Majd megkérjük Bent valószínűleg a többi panteonra is, de például Hél már szerepelt az asgardi leírásban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése