HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (15/140) > >>

grey gargoyle:
Olsgattam az angyalok és démonok leírást. Teljesen nem olvastam végig, ahhoz túl hosszú, de ami érdekelt, azokba beleolvastam. Tök jó, hogy ezek is le vannak fordítva, jó hogy így könnyen utána lehet olvasni ezeknek.
Az istenes, démonos rész elég teljesnek tűnt nekem. Ennél jobban nehéz lett volna összefoglalni.
Viszont a Darkholdról olvastam volna többet. Mert egy szép történeti leírást kaptunk.
" (A középkorban az katolikus papok igen jól értettek a futáshoz.)" :D Szokásos Ben-es poénokkal. :)
De pl én  Bováról és Modredről pontosan nem tudom hogyan kapcsolódnak Cthonhoz meg a darkholdhoz, vagy egymáshoz. Meg azóta a mai történetekbe hol tűnt fel, mik történetek ezzel kapcsolatban.
Amúgy köszönet az egész leírásért. ;)

Ben Reilly:
Na jó  :) de a nagyobbak (Idegenek, Asgard, Angyalok és Démonok) már ebben a szellemben készült, és szerintem a S.H.I.E.L.D. és az A.I.M. is ide sorolható.

talgaby:
X-Erő...

Ben Reilly:
Szerintem az eddigi leírások is ezt az irányt vitték. Nem?

talgaby:
Pontosan. Igényed arra lehet csak, amiről tudod, hogy létezik. Márpedig szerintem ezzel az Enciklopédiával nem olyasmikről kellene írni, amiről az olvasók már tudnak, arra ott van a Marvel wiki vagy a honosítások. Inkább azokat a témákat kellene lefedni, ahol a honosítók is látható lyukakat hagynak. És ilyen azért van még elég.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése