HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (133/140) > >>

Zerit:
a felsorolt animacios filmek a legjobb vagy legrosszabb kategoriaba tartoznak, szamomra nem egyertelmu, az ott szerepelo mondat

dr samson:
Nos, egyelőre csak itt jelzem, hogy:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=33&Itemid=41\" target=\"_blank\"]Wizard Szemle[/a]

grey gargoyle:
Pedig jó ez így kiemelve szerintem, mert látszik, hogy melyik szereplő mikor tűnt fel.

talgaby:
Hm, majd pótolom, bár a kiemelés el fog tűnni. Eredetileg a részek mellé fel akartam rakni a karakterlapokat is, de aztán rájöttem, hogy túl sok mindent lőnék le a későbbiekből azoknak, akik eddig nem olvasták, úgyhogy azok majd akor, ha lement az egész.
És ha ez részletes, nem tudom, mit fogsz szólni, ha majd elérünk a Deception-Armageddon pároshoz. Azok már akkorák, hogy nem részenként, hanem fejezetenként lesz frissítve. (Igaz, az már hetente majd, nem havonta.)

grey gargoyle:
Egy apró megjegyzés Talgabynak. Fujin nevét nem emelted ki zölddel.  Egyébként tök jó a leírás, a második rész már szinte túl részletes.  Várom a folytatását.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése