HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Gery - 2012. Február 24., 09:07:02 ---Tényleg jó lett a leírás, várom az utolsó részt, mert tényleg maradtak ki számomra is kérdéses karakterek. Köszi.
--- Idézet vége ---
Ha esetleg elmondod ki az akiről szeretnél még olvasni, igyekszem beépíteni a epilógusba.
talgaby:
Ehhez kapcsolódóan:
(Nem) kicsit gatyába ráztam az Angyalok és démonok cikkeit. Most már működik egy belső tárgymutató cikkbéli visszavezető linkekkel azoknak, akik mobil eszközről neteznek; plusz a fő, tartalomjegyzékes cikkben ott egy összesített tárgymutató is a gyors és azonnali navigációhoz (minden link ott új ablakot nyit - tudom, hogy egyes webfejlesztők szemrángást kapnak tőle, én viszont attól, ha aktív ablakban nyit meg nekem más lapra vezető linkeket).
Ez a Marvel Enciklopédia és még jó pár hasonszőrű szócikkes bejegyzésünk jövője is egyben (a következő a Képregényes alapfogalmak lesz, ez már biztos). Nem lesz belőle egy wiki-szerű valami, mert az XML azért ebből a szempontból erősen korlátoz - ráadásul eléggé időigényes is, mindent kódban kézzel kell végigpötyögni - de a végére szeretnék valami olyan cikkgyűjteményt tudni itt, ami nem csak információt tartalmaz, hanem kezelni is lehet azt. A következő kb. egy évben lehet majd számítani arra, hogy szép lassan átalakítom a Tudástárat ott, ahol ezt ésszerűen meg lehet oldani és van is haszna (a karakterlapoknál biztos nem).
Asgardra meg majd valamikor kitalálok valamit, mert jelenleg az a legszebb, ámde legkezelhetetlenebb enciklopédia-bejegyzésünk.
garrido:
Tényleg jó lett a leírás, várom az utolsó részt, mert tényleg maradtak ki számomra is kérdéses karakterek. Köszi.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2012. Február 23., 17:51:42 ---" (A középkorban az katolikus papok igen jól értettek a futáshoz.)" :D Szokásos Ben-es poénokkal. :)
--- Idézet vége ---
Azt Talgaby írta hozzá, nem akarom elvenni az érdemeit. :)
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2012. Február 23., 17:51:42 ---De pl én Bováról és Modredről pontosan nem tudom hogyan kapcsolódnak Cthonhoz meg a darkholdhoz, vagy egymáshoz. Meg azóta a mai történetekbe hol tűnt fel, mik történetek ezzel kapcsolatban.
--- Idézet vége ---
És fogsz is olvasni ezekről, mert a hírből kimaradt, hogy lesz még ennek a leírásnak egy prológus része, amiben benne lesz minden olyan dolog, ami kimaradt. A Darkholdról sok adat van még. Plusz ott vannak a varázstárgyak stb.
De az epilógusra egy kicsit még várni kell, mert előtte a Vadföld teljes leírása megy ki.
--- Idézetet írta: Predash - 2012. Február 23., 18:19:58 ---Tényleg nagyon komoly munka, Ben.
--- Idézet vége ---
Köszönöm szépen.
Predash:
Tényleg nagyon komoly munka, Ben. Jó néhény karakter van benne említve, akik még a kölyökkoromból köszönnek vissza, szóval mindenképpen átnézem majd.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése