HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (130/140) > >>

Asys:
Nem tudok hozzáférni Talgaby Mortal Kombat-os rovatához!  
Illetve az első két poszt oké,de a harmadikra (a legújabbra) hibát ír ki...  
Csak én vagyok ezzel így?

Nitro:

--- Idézetet írta: Schmatzy ---És ha abból indulok ki, hogy az elmúlt öt évben ugyanaz az LG Flatron 1024-es monitorom volt, akkor nem tartom valószínűnek, hogy a következő öt évben majd csak úgy ukmukfukk lecserélem.
--- Idézet vége ---
Lassan pedig tényleg le kéne cserélned, amíg még jó a szemed.

Sepi, köszi, az is jó lesz.

Sepi:

--- Idézetet írta: Nitro ---Ja, még valami: bár abszolút nem szoktam a nézegetővel olvasni a képregényeket, csak belenézegetni egy-egy érdekesebbe, nem lehetne megoldani, hogy az Esc billentyűre kilépjen, és ne kelljen legörgetni?
--- Idézet vége ---
Mikor update-eltük a képnézőt az újraindítás után nemsokkal, valamiért az istennek nem hajlandó az Esc parancsgombot figyelembe venni. De ugyanúgy bezárja ha a c vagy az x gombot nyomod meg a billentyűzeten.

Schmatzy:
Erre való az a mondás, hogy majd átmegyünk azon a hídon, ha odaértünk. Engem jelen pillanatban jobban zavar, hogy széles a képregény, mint az, hogy majd öt év múlva keskeny lesz. És ha abból indulok ki, hogy az elmúlt öt évben ugyanaz az LG Flatron 1024-es monitorom volt, akkor nem tartom valószínűnek, hogy a következő öt évben majd csak úgy ukmukfukk lecserélem.

Egyébként pedig még a hősidőkben a ComiX Artnál én voltam az, aki a leginkább ellenezte, hogy Graf-X a 800-ban elkészült honosításait újra megcsinálja 1024-ben. Én ilyen maradi vagyok.

Nitro:
Megkérdezném az 1024-es képregény felbontásra szavazóktól, hogy amikor majd öt év múlva az 1600-as képernyőkön fogják olvasni a régebbi honosításokat, akkor azok jól fognak kinézni kicsiben? Bár abból kiindulva, hogy a többség a beépített nézegetővel olvassa őket, lehet, hogy nem kéne csodálkoznom.

Ja, még valami: bár abszolút nem szoktam a nézegetővel olvasni a képregényeket, csak belenézegetni egy-egy érdekesebbe, nem lehetne megoldani, hogy az Esc billentyűre kilépjen, és ne kelljen legörgetni?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése