HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (110/140) > >>

Azuu:
Éreztem én, hogy van valami

talgaby:
Az YBK volt, és két vagy három képregényt leszámítva oda is én csináltam az MK-részleget. A történet első fele egy az egyben megegyezik azzal, amit oda kiraktam. A karakterlapok majd némileg... na jó, totálisan át fognak alakulni, amikor elkezdem ide is őket. Képregény meg lesz itt, de az legszebb esetben is csak jövőre.

Azuu:
Nekem Sub-zero (inkább) és Scorpion , de ott lohol mögöttük Shan Tsung (a lélek lopás miatt ).
Apropó régebben az egyik képregényes oldalon jelent meg mortal kombatos képregény fordítás meg a karakterek története stb. 3betü volt az oldal rövidítése, vmien baráti társaság. Lehet volt is kooperációtok.

talgaby:
Nem olyan rossz az a rajzfilmsorozat, az aláírásom is onnan van.  Raiden iszonyat nagy arc benne.  És szvsz annyira nem szúrták el, mint az amerikai Street Fightert. Csak mondom, nincs egyszerűen miből dolgozni ott, mert még ha hallás után is fordítanék, akkor se tudok időzíteni.
Kedvenc karakter meg... mivel SNES-em volt, így UMK3-mal játszottam sokat, és ott Mileena. Történet szempontjából meg talán a nővére. Bár történetben inkább csak olyanok vannak, akiket annyira nem kedvelek (Strykert például egy fárasztóan felesleges karakternek tartom.)

Asys:
A régi karakterek közül Sub-Zero!  
Az Armageddon után: Taven!
(De Blaze-t és Quan Chi-t is nagyon bírom!)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése