HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (99/140) > >>

Amondin:
Szerintem is jó volt ez a beszámoló sok érdekességet tartalmazott pl nekem sem volt fogalmam róla hogy Fairlighton kívül más is volt még a nem Hálózsákosok közül. És hogyha már megemlítetted a Mighty Avengers-t akkor szeretném megkérdezni hogy a többi számait meg tudom-e venni valahol Magyarországon? Még csak a felénél tartok(nekem még tovább tart lefordítani és megérteni) de elég érdekes a történet.

--- Idézetet írta: keildavid ---És érdekes említetted dr samson, hogy csak ketten voltak ott látogatni titeket. Amondin(erről én nem tudtam) és én. Vagyis a két aktív fórumozok.
--- Idézet vége ---
Nem csodálom hogy nem tudtál rólam csak egy másfél órát voltam ez volt az első börzém így nem nagyon tudtam hogy mennek a dolgok ott, de majd a tavaszinál megpróbálok a végéig maradni.És tényleg érdekes hogy csak ketten voltunk ott úgy gondoltam hogy lesznek azért egy páran de talán majd a tavaszin több fórumozó lesz.

keildavid:
Nagyon jó volt ez az Börzei élménybeszámoló. Örülök, hogy nagyon jó volt a hangulat. Bár azt nem tudtam, hogy más honosító oldal képviselők is ott voltak. Pl. Gorgiasz, Honfi, Olorin, Fairlight, Molzo, Nitro és még sokan mások.
És érdekes említetted dr samson, hogy csak ketten voltak ott látogatni titeket. Amondin(erről én nem tudtam) és én. Vagyis a két aktív fórumozok.
És még a csoport képet is mellékelted(amin én is ott vagyok). Amiben pontosan oda van írva a nevek. Így akkor tudhatjuk mi(és más olvasók/fórumozok), hogy ki kicsoda.

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2115:boerze-elmenybeszamolo&catid=33:samson-doki-rendelje&Itemid=41\" target=\"_blank\"]Börzei élménybeszámoló[/a]

Asys:
Köszönöm Talgaby-nak a MK rovat folytatását!  
Nem semmi fazon ez a Shujinko!

keildavid:
Ha jól tudom Geoff Johns írta a Végtelen Válság minit, amit a NewGenen van.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése