HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (94/140) > >>

zozi56:
Nekem sincs valami sok képregényem, szerintem nincs több 2-300-nál. Lehet, hogy még annyi se. Nem szoktam számolgatni őket.

Amondin:
Hihetetlen hogy nektek már lassan ezer lesz a képregényetek száma. Az én gyűjteményem még csak a százat súrolja pedig én is már négy éve gyűjtöm őket  .

Sepi:
Én valamikor a 80-as évek közepe felé kezdtem el a gyüjtést. Persze, akkor még csak olyanok voltak a gyüjteményemben, mint a Bobo, Góliát, Tom & Jerry, Donald Kacsa, stb. Ezek nagyrésze még mindig meg van, egy hatalmas dobozba raktam be őket (egyébként ezeket nem is számolom bele abba közel 900 képregénybe ami a gyűjteményemet képezi, ezeket külön kategóriába sorolom, a célja majd az lesz, hogy esetleg a gyermekem kapja meg őket  ). Aztán a szuperhős sztorikat meg 89-től kezdtem el gyűjteni, a külföldi képregényeket meg én is csak olyan két-három éve gyűjtöm.

dr samson:
Hát, a külföldi gyűjteményem nekem 5 év alatt, a magyar olyan 19 év alatt (3 éves koromban kaptam az elsőket)...

keildavid:
Nekem 14 év alatt jött össze a hatalmas készletem. Még 1995-ben kezdtem a képregényeket gyűjteni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése