HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (87/140) > >>

talgaby:

--- Idézetet írta: Amondin ---F4: Úgylátom mégiscsak van egy pár mini annyi kérdésem lenne hogy a Fantastic Fource az egy amolyan minisorozat akar lenni vagy egy teljesen önálló sorozat aminek valamilyen formában van valami köze az F4-hez?
--- Idézet vége ---
A minikből mondjuk nem egy régi foglalás, csak nem akarnak indulni *khmdokikhm* az alsók meg majd két reménybeli F4-hét alapanyagát nyújtanák... ha egyszer meglesznek digitálisan teljesen.
A Fantastic Force v2 a Millar-szakaszhoz kapcsolódik szőrmentén, annak a közepén lesz, év végén, a v1 pedig... az egy érdekes sorozat, mert az úgy született, hogy sokan azt hitték lesz, de soha nem is tervezték, de végül annyian hitték, hogy lesz, hogy megcsinálták. Ha ez bonyolult... nem véletlen. Ha valaha az életben megcsinálom a rovatomban a képregényes érdekességes cikksorozatot, beleveszem.
--- Idézet ---MC2: látom most már ki van írva hogy a Póklány első sorozata 100 részes a második meg 30(ez a 30 azt jelenti hogy 30 rész jelent meg utána vége lett vagy hogy jelenleg 30-nál tart vagy hogy csak 30-ig tervezitek?)
--- Idézet vége ---
AZ Amazing Spider-Girl 30 részt ért meg, bár egyelőre még kétséges, tényleg lesz-e nálunk. Sokkal, de nagyon sokkal gyengébb az első sorozatnál, minden létező tekintetben.
--- Idézet ---Ezek fogtak meg a listából kár hogy csak egy What if történetetet terveztek csak de ennyi minden mellett megleszek nélkülük. Sok sikert a honosításukhoz.
--- Idézet vége ---
Nem csak tervezzük, már vagy két éve készen van, csak egyszerűen nem akartak még mindig összejönni a megfelelő körülmények a kirakásához. (Értsd: ennyi ideje nem volt képes egy magyar borító készülni hozzá.)
--- Idézet ---Mármint Gamma Games és igen, sikerült elfogadható minőséget kihozni a 3. számból...
--- Idézet vége ---
Elfogadhatótól még mondjuk messze van, de már barátságosabb, mint amiből ki kellett indulni.

dr samson:

--- Idézet ---F4: Úgylátom mégiscsak van egy pár mini annyi kérdésem lenne hogy a Fantastic Fource az egy amolyan minisorozat akar lenni vagy egy teljesen önálló sorozat aminek valamilyen formában van valami köze az F4-hez?
--- Idézet vége ---
Mind a kettő külön sorozat, de köze van az F4-hez is mind a kettőnek.  

--- Idézet ---Gamma War
--- Idézet vége ---
Mármint Gamma Games és igen, sikerült elfogadható minőséget kihozni a 3. számból...  

--- Idézet ---Meg még annyi kérdésem lenne itt hogy az van kiírva hogy Avengers Next vol2. Akkor ezt azt jelenti hogy a vol 1 csak egyrészes volt vagy több de azok nem lesznek honosítva vagy ugyanez csak lesznek honosítva?
--- Idézet vége ---
Több részes volt, csak még nincsenek honosítva.

--- Idézet ---És még egy kérdésem lenne hogy rengeteg DC-t is láttam de nem úgy volt hogy azoknak a nagy része a Newgenen folytatódik?
--- Idézet vége ---
Ez is igaz, meg az is, hogy nem vittem át a foglalásokat a NewGenre, hanem simán itt hagytam őket, de azért van az ottani listán is DC foglalásom...  

Sepi:

--- Idézetet írta: gabo ---Mégpedig az Amazing Spider-man v2-n!  Már akartam kérdezni miért nincs Pókember nagyon. De végre látom lehet reménykedni. Idén már lesznek honosított részei?? Csak 30-ig vagy az azután kimaradt részek is lesznek??
--- Idézet vége ---
Csak 10-től a 30-asig lesznek megcsinálva, azok a részek amelyek a két magyar kiadás (a CsodaPók v1 és a HihiPók) között kimaradtak. 30-on felül pedig nem lesz, hiszen egy-két rész kivételével ki lettek adva, és majd a Kingpinnél folyamatosan jelennek meg. Max, ha majd kapunk rá engedélyt, akkor a Kingpin által kimaradt részek is szóba jöhetnek, de ez nem a közeljövő terve, egyelőre elég lesz azt a 20 részt megcsinálni. Idén már várható belőle pár rész.

Amondin:
Látom elég nagy terveitek vannak. Amik engem nagyon megragadtak azok:
F4: Úgylátom mégiscsak van egy pár mini annyi kérdésem lenne hogy a Fantastic Fource az egy amolyan minisorozat akar lenni vagy egy teljesen önálló sorozat aminek valamilyen formában van valami köze az F4-hez?
Hulk: Igaza volt Dr Samsonnak tényleg van egy jó pár mini és egyrészes és látom a Gamma War is ott van akkor ezek szerint sikerült megoldani a problémát amit már nem tudom mikor írt Dr Samson hogy van valami gond vele.
MC2: látom most már ki van írva hogy a Póklány első sorozata 100 részes a második meg 30(ez a 30 azt jelenti hogy 30 rész jelent meg utána vége lett vagy hogy jelenleg 30-nál tart vagy hogy csak 30-ig tervezitek?) Meg még annyi kérdésem lenne itt hogy az van kiírva hogy Avengers Next vol2. Akkor ezt azt jelenti hogy a vol 1 csak egyrészes volt vagy több de azok nem lesznek honosítva vagy ugyanez csak lesznek honosítva?
És még egy kérdésem lenne hogy rengeteg DC-t is láttam de nem úgy volt hogy azoknak a nagy része a Newgenen folytatódik? Ezek szerint nem mind.
Ezek fogtak meg a listából kár hogy csak egy What if történetetet terveztek csak de ennyi minden mellett megleszek nélkülük. Sok sikert a honosításukhoz.

gabo:
Meg olyan is aki csak látszólag!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése