HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Amondin:
Köszönöm Talgabynak a januári eladási listát. Hogy őszinte legyek nem tűnt sokkal rövidebbnek mint ami eddig volt, úgytűnik elég sok benne a lényeg.
Hogy mennyi embert érdekli a Kapitány feltámadása, ha tényleg valami olyasmit találtak ki amit Zozi56 mondott akkor engem biztos nem érdekelne, bármennyire is szeretem a Kapitányt ha már nem tudják hagyni hogy békében nyugodjon akkor legalább valami normális visszatérési történetet találjanak ki neki. Remélem igaza lesz Talgabynak és ismét csak egy Avengers sorozat lesz hogyha majd lesz olyan angol tudásom és képregénybeszerzési lehetőségem akkor ne kelljen arra figyelnem nem maradtam-e le tulságosan a másik sorozattal.
A 88. és 120. közöttiekről mivel nem ismerem a történetüket nem tudok mit mondani de pl a What if Daredevil vs Elektra-ra kíváncsi lennék ahogy a What if Spider-man House of M-re is.
zozi56:
Ja nem, az véletlenül került be a listába.
keildavid:
A Foglalási listátokon láttam, hogy a Sentry(Őrszem)kiegészítő részeknél fel van sorolva a vs. Void, ami még anno az FQ-n volt. Akkor ezek szerint ti a Sentry v1-et is kiteszitek ide a HZs-ra? Vagy ez most hogyan van?
dr samson:
--- Idézet ---Akkor tényleg lesz ez nagyon jó hír talán ez is benne lesz a Hulk hétben
--- Idézet vége ---
Nem valószínű. Max egy rész, de még az sem biztos, ez a 3 rész kifejezetten tölteléknek kell és azért is választottam ezt, mert elég kevés szöveg van benne, könnyű gyorsan összedobni mind a 3 részt, viszint sajna a sztorija nem valami nagy szám...
Amondin:
--- Idézetet írta: dr samson ---Mármint Gamma Games és igen, sikerült elfogadható minőséget kihozni a 3. számból... .
--- Idézet vége ---
Ja igen Games nem tudom miért írtam Warst ez úgy jött nekem valamiért. Akkor tényleg lesz ez nagyon jó hír talán ez is benne lesz a Hulk hétben
--- Idézetet írta: talgaby ---AZ Amazing Spider-Girl 30 részt ért meg, bár egyelőre még kétséges, tényleg lesz-e nálunk. Sokkal, de nagyon sokkal gyengébb az első sorozatnál, minden létező tekintetben.
--- Idézet vége ---
Akkor tényleg csak 30 részes azután nem indult újra sorozat vagy valami hasonló. Én mindenesetre örülnék ha lenne ez is de ha tényleg olyan gyenge akkor megértem ha úgy döntötök hogy nem lesz.
--- Idézetet írta: Farek ---De már tervbe vannak véve
--- Idézet vége ---
Rendben csak azért kérdeztem mert a listán nem volt kiírva a vol 1 így azt hittem nem lesz honosítva de akkor örülök hogy lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése