HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
talgaby:
Amúgy ez fordítás hivatalos forrásból, esetleg egy fansite-ról, vagy magad szedted össze és zanzásítottad? A WarCraft történelmét tudom, hogy a Blizzard egész jól kidolgozta - hogy őszinte legyek, a játékaikban az egyetlen pozitívum, amit találni szoktam, az a történetük, én a StarCraft játékmenetétől is falra mászok, annyira rossznak tartom -, de a WoW felbukkanásakor, meg a WarCraft3 környékén is elég nagy kavarásokra emlékszem, pláne a WC2-höz képest, amiben valahogy huszadannyi faj és szövetség volt...
Amondin:
Köszönöm Aldarionnak az Azeroth történelme I fejezetét.
Erről még csak nem is hallottam így izgatottam fogom várni a következő fejezeteket. Ebben a részben gyakorlatilag az történt ami általában sok Fantasynál szokott, hogy van egy nagyhatalmú rend amit egyikőjük elárul és szembeszáll velük.
Bármennyire is gyakori, soha nem tudom megunni az ilyet .:)
Várom a következő fejezetet, kíváncsi vagyok hogy mit tesznek a titánok a Lángoló Légió és Sargeras ellen.
zozi56:
Frissültünk!
Azeroth történelme 01.
Ben Reilly:
Én is szeretném megköszönni, rendkívül informatív lett mint mindig.
talgaby:
Pedig kb. feleakkora lett az egész most, és mivel nem pepecseltem a képek beillesztgetésével, időben harmadannyi. És még kb. ez az, amit szerintem érdemes foglalkoznom is vele.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése