HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a MK-rovat folytatását! :worship:
Mozgalmas rész volt! :brow:
Amondin:
Értem, köszönöm az információt. Érdekes lények lehetnek, és a képességük elég sokat érhet.
Aldarion:
Azok a lények a Wispek - a Warcraft 3 hivatalos kézikönyvében Lidércnek fordították. Az éjelfek alap egységei, ők végzik az építkezést, az arany-, és a fakitermelést. Van egy képességük, a Detonáció. A használatakor elpusztítják magukat, a robbanás helyén megszűnik a mágia, illetve megsebzik a megidézett lényeket - mint a démonok...
Amondin:
Köszönöm a videót. Most hogy így láttam eszembe jutott, hogy én ezt még régebben láttam. Egyik barátommal éppen mentünk valahova, és kicsit korábban mentem hozzá, és ő éppen játszott valamivel(ezek szerint a Warcraft III-mal) és éppen egy pályának a végén volt, így megvártam míg végigviszi. Ha jól emlékszem akkor a Nordrassilt kellett neki egy bizonyos ideig megvédenie, és miután sikerült ez neki, jött ez a videó. Gondolom Malfurion volt az aki megfújta végül azt a kürtöt.
Annyi kérdésem lenne, hogy azok a fényes gömbök amik elpusztították Archimonde-t azok mik voltak? Ha jól vettem ki akkor valamilyen élőlények.
Aldarion:
Nordrassil nem pusztult el, csak súlyosan megsérült, amikor a harmadik háború során, a Hyjal-hegyi csatában Archimonde megpróbálta elpusztítani, noha nem járt sikerrel, a druidák segítségével mind a mai napig a sebeit gyógyítgatja.
Ezzel a videóval zárult le a Warcraft 3 - Reign of Chaos éjelf kampánya is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése