HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (44/140) > >>

Genzo:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. December 10., 11:58:54 ---A javítások nagy részét elvégeztem. És szeretném megköszönni Holloo értékes hozzászólásait. Továbbá ugyancsak köszönettel tartozom Genzo barátomnak, aki a leírásban szereplő első kép renderelését elvégezte nekem. Köszönöm az Akadémiának és a rendezőnek... ja ez majd februárban lesz aktuális.

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. December 09., 18:23:41 ---Egy kérdésem lenne: az új Uncanny X-Force-ban Deadpool is a csapat tagja. Ő hogy került oda? :)

--- Idézet vége ---

Ott még nem tartok a sztorival de érdekes az biztos. Deadpoolt sokan akarták már beszervezni. Nemrégiben a volt Amerika Kapitány, Steve Rogers is meghívta őt az új csapatába. De Deadpool nemet mondott. Pedig Steve keményen győzködte.

--- Idézet vége ---

Igazán nincs mit. Akkor ezek szerint bővülni fog ez a leírás?
Igen, az új Deadpool ongoing arra épít, hogy Deadpool hősök mellé szegődik, és próbál ő is hőssé válni. Volt már Pókival is, illetve ahogy mondtad, Kapival is.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2010. December 10., 12:33:14 ---Bár írtam már, és nem kötözködésből, de azért szeretném megkérdezni, hogy Kalibánt és Hapziba-t miért hagytad ki a második csapatfelállásból?

--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. December 09., 22:41:31 ---
--- Idézetet írta: holloo - 2010. December 09., 22:04:53 ---- Illetve azt sem értem mi alapján osztottad be így a csapatfelállásokat (kettőnél több volt), de végeredményben mindegy ez már csak szőrszálhasogatás lenne...

--- Idézet vége ---

Pár dolog áldozatául esett a szent inkvizíciónak. Spoiler gyanús dolgokat ki kellett hagynom. Nekem mint dokumentáció készítőnek ez a legnehezebb. Hiába írnék én valamiről, ha figyelnem kell arra, hogy ezzel folyamatban lévő honosítások és honosítók érdekeit ne sértsem. Emiatt nem írtam bővebben a Küklopsz által újra összehívott csapatról sem.

--- Idézet vége ---

grey gargoyle:
Bár írtam már, és nem kötözködésből, de azért szeretném megkérdezni, hogy Kalibánt és Hapziba-t miért hagytad ki a második csapatfelállásból?

Ben Reilly:
A javítások nagy részét elvégeztem. És szeretném megköszönni Holloo értékes hozzászólásait. Továbbá ugyancsak köszönettel tartozom Genzo barátomnak, aki a leírásban szereplő első kép renderelését elvégezte nekem. Köszönöm az Akadémiának és a rendezőnek... ja ez majd februárban lesz aktuális.

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. December 09., 18:23:41 ---Egy kérdésem lenne: az új Uncanny X-Force-ban Deadpool is a csapat tagja. Ő hogy került oda? :)

--- Idézet vége ---

Ott még nem tartok a sztorival de érdekes az biztos. Deadpoolt sokan akarták már beszervezni. Nemrégiben a volt Amerika Kapitány, Steve Rogers is meghívta őt az új csapatába. De Deadpool nemet mondott. Pedig Steve keményen győzködte.

Farek:

--- Idézetet írta: holloo - 2010. December 09., 23:28:29 ---
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. December 09., 22:28:32 ---Ezt viszont tényleg jó lenne máshol is jelezni. Évekkel ezelőtt Copycatként maradva szerepelt honosításban.

--- Idézet vége ---

Én is valahol olvastam, talán pont a táron. De lehet, hogy egy régebbi képregényben. Én mindenesetre a Másolót fogom használni, de ha tudtok jobbat mondjátok. Ha megfelel akkor legyen ez a hivatalos.

--- Idézet vége ---
A Másoló nektek nem hangzik egy kicsit furán?
Bár végül is nem rossz. Esetleg lehetne még Másolat, Utánzó, Utánzat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése