HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Asys:
Ben-nek köszönöm az A.I.M leírást + Dr. Strange dokumentációjának második részét! :worship: :worship:
holloo:
Akkor nekem valószínű nagyon nagy szerencsém volt, mivel semmi különösebb problémát nem fedeztem fel a képregényben. A papír olyan, mint az ultimate, de amúgy semmi gáz. Ekkora eltérés lenne a különböző darabok között? Valamelyik fórumon pont azt olvastam, hogy valakinek annyira sötét volt az egész, hogy nem is tudta kivenni a képet...
--- Idézetet írta: Nitro - 2011. Február 17., 18:53:16 ---Ja, és miért hozod ezeket fel? Tudtommal már nem a 70-es, vagy 80-as évek vannak. :)
--- Idézet vége ---
Mivel Magyarország minden téren le van maradva legalább 20 évvel, és a hazai képregényipart ismerve könnyen lehet, hogy a képregények esetében van az 30-40 is... :nezze:
Nitro:
Nos, nem állíthatnám, hogy több száz eredeti füzet volt a kezemben ezekből az időkből, de amik voltak, és vannak, azokból egyikben sem ütött át a festék a másik oldalra. Nem a kontraszthiányos képekre gondoltam.
Ja, és miért hozod ezeket fel? Tudtommal már nem a 70-es, vagy 80-as évek vannak. :)
talgaby:
--- Idézetet írta: Nitro - 2011. Február 16., 10:39:54 ---De nem hinném, mert külföldiben még nem láttam olyan fosminőséget, mint a nemrég kijött új Pókember. :-\
--- Idézet vége ---
Tényleg? Pedig olyan volt szinte minden a Marveltől a nyolcvanas, a DC-től a hetvenes években, de a kilencvenesben is a Spider-Girl például se volt sokkal jobb.
Ben Reilly:
Mire kinyomják a DC-nek a Pókra már nem marad a papírból.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése