HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (33/140) > >>

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Shaolin Monks hetedik és nyolcadik részét!  :worship:

talgaby:
Wow... az amcsi képregények elég nagy kakiban vannak. De a Marvel pláne, a negyedik legjobb címük az iconos Kick-Ass 2, ami azt jelenti, hogy a középrészlegük egyszer csak az élvonalban találta magát.
Inner Circle kedvence viszont, a Wolverine: The Best There Is a jelek szerint megcsinálja az elmúlt évek legmeredekebb zuhanását, és miniként végzi be. A Fantastic Force v2 óta nem is emlékszem ennyire látványos buktára.

keildavid:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. Április 09., 16:01:47 ---Pedig úgy tűnik.

--- Idézet vége ---
Nem egészen. Mert engem is érdekel, hogy még milyen karakter és egyéb leírások lesznek a Marvel Enciklopédiába.
Csak hát az igaz, hogy néha nem valami sokan voltak, akik jelezték, hogy érdeklik-e ez vagy az.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Asys - 2011. Április 09., 15:40:08 ---(Csak engem? Nem hiszem!)

--- Idézet vége ---

Pedig úgy tűnik.
Az Asgardi leírás nagyjából kész van. Még egy-két dolognak kell utánaérdeklődnöm és mehet a lektorokhoz. A földi fajokat még nem kezdtem el, de még idén nyáron azt is le akarom adni. Amiket tőlem legközelebb a jövő héten olvashatsz azt majd Nitrónál és Genzónál keresd. Az Enciklopédia természetesen itt folytatódik, de hozzájuk is bedolgozom pár érdekességgel.

Asys:
Ben, az Enciklopédiát mikor folytatod?
Az Asgard-i leírás érdekelne, valamint a földi fajok is!  :rolleyes:
(Csak engem? Nem hiszem!)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése