HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Asys:
Hú, a betyárját... :badteeth:
Maradok a démonoknál! ;D
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Asys - 2011. Május 28., 15:39:18 ---A többiek (Loki, Héla, Tyr, Thialfi, Sif, Hogun, Volstagg, Lorelei, stb.) gondolom a következő részben lesznek majd... :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Pontosan.
--- Idézetet írta: Asys - 2011. Május 28., 15:39:18 ---(A Vadföld-ről nekem csak Ka-Zar, Zabu és Magneto (vagy Zaladane?) mutánsai jutnak az eszembe...)
--- Idézet vége ---
Akkor sok újat tudok majd mutatni, például a Nap népét
vagy a Zebraembereket akik egy Győzike nevű totemhez imádkoznak sukárságért. :brow:
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a MK: Shaolin Monks tizenkettedik részét! :worship:
Ben-nek pedig köszönöm az Asgard-i doku második részét! :worship:
(Nem kellett rá sokat várni!) :bravo:
A többiek (Loki, Héla, Tyr, Thialfi, Sif, Hogun, Volstagg, Lorelei, stb.) gondolom a következő részben lesznek majd... :rolleyes:
U.i.: csak a Kisokos miatt nem választottam az Angyalokat! ;D
Tényleg jó téma az Angyalok és démonok! :brow:
(A Vadföld-ről nekem csak Ka-Zar, Zabu és Magneto (vagy Zaladane?) mutánsai jutnak az eszembe...)
Ben Reilly:
;D Jap. Bár most úgy tűnik az Angyalok és démonok lesz a befutó aminek nagyon örülök. Rendkívül izgalmas téma és elég sok dög van amiről jókat lehet írni mint Mephisto, Belasco, Shuma, N'garai stb.
Farek:
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. Május 27., 14:19:17 ---A szavazást maximum még egy hétig hagyom, aztán ha mégis a BA nyer, akkor igyekszem olyan információkat a leírásba tenni ami eddig még nem volt. :)
--- Idézet vége ---
És amivel nem spoilerezel el semmit ;)
Egyébként meg ha az Angyalok nyernek, akkor elég egyszerű a dolgod, csak ismét belinkeled ezt a kisokost :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése