HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (29/140) > >>

Asys:
Hú, a betyárját...  :badteeth:
Maradok a démonoknál!  ;D

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Asys - 2011. Május 28., 15:39:18 ---A többiek (Loki, Héla, Tyr, Thialfi, Sif, Hogun, Volstagg, Lorelei, stb.) gondolom a következő részben lesznek majd...  :rolleyes:

--- Idézet vége ---

Pontosan.

--- Idézetet írta: Asys - 2011. Május 28., 15:39:18 ---(A Vadföld-ről nekem csak Ka-Zar, Zabu és Magneto (vagy Zaladane?) mutánsai jutnak az eszembe...)

--- Idézet vége ---

Akkor sok újat tudok majd mutatni, például a Nap népét

vagy a Zebraembereket akik egy Győzike nevű totemhez imádkoznak sukárságért.  :brow:

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a MK: Shaolin Monks tizenkettedik részét!  :worship:

Ben-nek pedig köszönöm az Asgard-i doku második részét!  :worship:
(Nem kellett rá sokat várni!)  :bravo:
A többiek (Loki, Héla, Tyr, Thialfi, Sif, Hogun, Volstagg, Lorelei, stb.) gondolom a következő részben lesznek majd...  :rolleyes:

U.i.: csak a Kisokos miatt nem választottam az Angyalokat!  ;D
Tényleg jó téma az Angyalok és démonok!  :brow:
(A Vadföld-ről nekem csak Ka-Zar, Zabu és Magneto (vagy Zaladane?) mutánsai jutnak az eszembe...)

Ben Reilly:
 ;D Jap. Bár most úgy tűnik az Angyalok és démonok lesz a befutó aminek nagyon örülök. Rendkívül izgalmas téma és elég sok dög van amiről jókat lehet írni mint Mephisto, Belasco, Shuma, N'garai stb.

Farek:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. Május 27., 14:19:17 ---A szavazást maximum még egy hétig hagyom, aztán ha mégis a BA nyer, akkor igyekszem olyan információkat a leírásba tenni ami eddig még nem volt.  :)

--- Idézet vége ---
És amivel nem spoilerezel el semmit  ;)
Egyébként meg ha az Angyalok nyernek, akkor elég egyszerű a dolgod, csak ismét belinkeled ezt a kisokost :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése